vyber diagnostiky

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
skopka
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

vyber diagnostiky

Příspěvek od skopka »

Ahojte ako tak uvazujem tak premyslam nad kupou vcds 15.7.1, mam teraz vag com 805 cinu co uz je veteran tak uvazujem o origo ten profi vcds za nejakych 300e lebo citam ze tieto nove klony nevedia dlhe kodovanie a ze su problemy , co mate vy a aku diagnostiku by ste kupily mam aj odis 3.0 cinu ale je to dost pomale a zlozite vag je vag :roll:
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

na VWAG je VCDS "základ" ... záleží, co vše chceš dělat ... jsou samozřejmě další alternativy, který uměj třeba i víc ... já mam VCDS origo a tak trochu pokukuju i po VCP nebo Launch, ap. ...
ODIS jsem (aspoň do doby než mě něco přesvědčí o opaku...) zatim zavrhl už když jsem viděl školící materiály k němu...
pašíkombi AFN B597
skopka
Přispěvovatel

Příspěvek od skopka »

odis mam 3.0 ale je dost neprehladný a zložitý aj kodovanie je obtižne a hlavne merane hodnoty , vcds je uplne prehladnejsi inak ako je to s tymi aktualizaciami len stiahnes das z autocomsoftu najnovsiu verziu das test kablu funguje to ci je to spoplatnene
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

aktualizace free (i když R-T už vyjma nejnovějších HEX-NET rozhraní nezaručuje podporu všech novejch aut...), ač CZ zastoupení semtam nějaký prachy chce, naposled min. rok nějakejch sedm stovek ...
pašíkombi AFN B597
LACO211
Sběrač informací

Příspěvek od LACO211 »

Odis sa len treba naucit pouzivat, nie je na nom nic zlozite. :) Treba mat dobru hlavicu a nie je problem
skopka
Přispěvovatel

Příspěvek od skopka »

hlavica funguje zatial hej je to ine prostredie ako vo vagu no nepaci sa mi tam to zobrazovanie meranýc hodnot a zakladne nastavenia zadanim len cisla kanalu ked ho nevieš tak asi podla nejakeho manualu
Martin K.
Nováček

Příspěvek od Martin K. »

Nemáte někdo zkušenost s tím to http://auto.bazar.sk/18235250-vcds-cz-15-7-1-cz-vis-cz
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

funguje tak isto ako orginal ide o kvalitne prevedenie ;)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“