Repas prevodovky SAG

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Fordak
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Repas prevodovky SAG

Příspěvek od Fordak »

Chlapi,nemate konkretni zkusenosti s firmou
http://www.prevodovky-levne.cz/
Nabizeji repasy za pomerne slusnou cenu,bhdu v budoucnu resit prevodovku na svem galaxy 6 kvalt,tady vychazi na 11 000 kc.
mecano
Přispěvovatel

Příspěvek od mecano »

Nevím jak tato konkrétní firma ale repas komplet převodovka za 11000? ...No nevím. Záleží v čem spočívá ten repas.
Známý takhle koupil někde zaručeně repasovanou převodovku na 10 let starého Mastera, dal za ni 15000 kč, byla jen z venku očištěná a to ještě špatně, nebylo na ni šáhlé,hned po montáži v ní hrkali volné hřidele a po pár stovkách km se vysypala
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

no moc důvěry to nebudí, nabízí repasované převodovky a asi ve volném čase výkopové práce (noteeth)
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Nechal bych si opravit tu svoji teda pokud není na kaši rozemletá.
Matias
Přispěvovatel
Příspěvek od Matias »

Nenapsal jsi odkud jsi.
V Ústí nad Labem je dobrá firma.
www.atsj.cz
Spolupracuji s nimi.
Tam Ti převodovku nejen umyjí, ale i opraví. :-)
Fordak
Přispěvovatel

Příspěvek od Fordak »

Jsem z Aše,Plzen pro me neni tolik z ruky.Vyhovoval mi ten repas,proste zajet do Plzne svojim autem,nalozit repas.prevodovku,doma u kamose vymenit a odvezt svoji starou prev.zpatky do Plzne.Da se to spojit i s rodinnym vyletem.Prevodovka na sracky neni,proste v ni klepe pri pridani,zrychleni,pokud zaradim na miste tak taky klepnuti,ne vzdy.Ja uz s tim radim uplne jemne,pokud postim spojku pomalu a jemne pridam,tak to neklepe pokazdy.Jinak klepe poslednich 50 000 km.Je to sestikvalt bez plastoveho vicka.V tom Usti mi tezko opravy prevodovku na pockani.Na dve veci je,ze dovnitr nikdo nevidi bez rozebrani,takze tam toho muze byt vic na odpis.Tady v okoli do prevodovek moc nedelaji.Poptaval jsem prevodovku primo od majitel auta,ktery treba auto rusi na dily a ma prevodovku OK,ale zatim se mi moc nedari.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“