Audi A4 2.7TDI / chip a upgrade vyfuku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi A4 2.7TDI / chip a upgrade vyfuku
Caute,
dufam, ze mi budete vediet poradit. Na Audi A4 2.7TDI (140kW) by som chcel navysit vykon. Navrhovana uprava je na 185kW a 511Nm. Je tam automat, nebude to na hranici prevodovky? Nerad by som ju odfajcil. A co sa tyka vyfuku, chcem nahradit single koncovky za double. Ma niekto na to tip? Skor sa priklanam k rieseniu vymeny vyfuku za vyfuk, pretoze sa mi moc nechce prevarat koncovky.
Dikes za tipy
dufam, ze mi budete vediet poradit. Na Audi A4 2.7TDI (140kW) by som chcel navysit vykon. Navrhovana uprava je na 185kW a 511Nm. Je tam automat, nebude to na hranici prevodovky? Nerad by som ju odfajcil. A co sa tyka vyfuku, chcem nahradit single koncovky za double. Ma niekto na to tip? Skor sa priklanam k rieseniu vymeny vyfuku za vyfuk, pretoze sa mi moc nechce prevarat koncovky.
Dikes za tipy
Re: Audi A4 2.7TDI / chip a upgrade vyfuku
skus oslovit brana hanka ...bh motosport..turany.salem píše:Caute,
Dikes za tipy
GIV var asz 4mot upraveny
Výfuk se čtyřmi koncovkami pro Tdi asi neexistuje, takže bez úprav s trochou toho vaření to nepůjde. Nejjednodušší a nejlevnější je vyvařit ze stávajícího výfuku druhou odbočku s koncovkou, je tam na to taková vylisovaná záslepka na obalu (viz obrázek). Tím prakticky obejdeš tlumení, takže to bude hlučnější.
Jestli chceš většinu času ticho, tak bych to řešil klapkou v té nové odbočce s ovládáním z interiéru.

Jestli chceš většinu času ticho, tak bych to řešil klapkou v té nové odbočce s ovládáním z interiéru.

Kamarád má A5 Coupe 2009, 2,7tdi 140kw automat, jakoze S-line a z výroby má sportline verzi, a má origo difuzor se 4koncovkami a komplet výfuk a 20kola z výroby, přímo podle VIN, a ten zvuk je luxus, tak nevím kluci 

EX-Bora AJM=>ARL,FMIC,194PS,430Nm,soft TDIfun
OII Combi 4X4 BXE+VB,181ps 406Nm,soft TDIfun
OII Combi 4X4 BXE+VB,181ps 406Nm,soft TDIfun
Chapal by som, keby mal S5, ale pokial viem, tak A5 (nezalezi ci S-Line) ma taktiez ako A4 single koncovky na obidvoch stranach.simirek píše:Kamarád má A5 Coupe 2009, 2,7tdi 140kw automat, jakoze S-line a z výroby má sportline verzi, a má origo difuzor se 4koncovkami a komplet výfuk a 20kola z výroby, přímo podle VIN, a ten zvuk je luxus, tak nevím kluci