Podtlak
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Podtlak
Zdravím, už delší dobu mám problém s podtlakem. Vyměnil jsem podtlakové hadičky a ten černobílej ventilek a měl jsem měsíc klid. Jenže problém se objevil znova. Zjistil jsem že ten černobílej ventilek je ucpanej nějakým bordelem, tak jsem bordel vyklepal a zas to funguje ale zdá se mi, že nějak divně. Někdy jde totiž brzdový pedál lehce a někdy když víc brzdim tak ztvrdne. Takže hledám únik podtlaku. Zkusil jsem nasávat pusou regulaci na turbu a můžu sát pořád o sto šest a regulace se pohne tak o milimetr, je to tak správně? ..
Díky za všechny odpovědi
Díky za všechny odpovědi
-
- Nováček
Odpovědi: 0
-
- Nováček
-
- Aktivista
ta bnka je tam tak situovaná, že když někdo vyndavá motor a zavadí baňkou o něco tak se trochu zmáčkne a pak po čase vyrezne membrána a dělá to tady to. Zkus do té hadičky taky fouknout. Ale jestli jde zlehka, tak je membrána buď zrezlá nebo jinak netěsní.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
Do baňky i když foukám, nebo tahám, tak pořád bez odporu. Takže už asi taky bude mít něco za sebou.dury2 píše:ta bnka je tam tak situovaná, že když někdo vyndavá motor a zavadí baňkou o něco tak se trochu zmáčkne a pak po čase vyrezne membrána a dělá to tady to. Zkus do té hadičky taky fouknout. Ale jestli jde zlehka, tak je membrána buď zrezlá nebo jinak netěsní.
- martinsidlo
- Aktivista