Jericho a jeho genialita

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Libor Hanzal
Přispěvovatel
Příspěvky: 548
Registrován: 24 led 2006, 14:00
Bydliště: Trhové Sviny u Č.B.

Příspěvek od Libor Hanzal »

Jericho ty se ani neozveš ? Urazil jsem snad tvou víru v USA? Je to nemilé když ti tvoji přátelé sypou chemii na hlavu a tobě kvůli tomu nestojí že?
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

A6 TDI to nazval správným výrazem, ale já mluvím z každým, bohužel ukvičený socánek nám neustále zdůrazňuje, jaký vzdělanec se v jeho nitru skrývá a není doceněna jeho genialita a je často pro smích. Přitom by nás měl poučit, v čem je vzdělán, jaký titul nabyl, zda ho dělal v Plzni, nebo mu jej koupil tatínek atd. Denně jsem v kontaktu s trojnásobným doctorem a musím trpět podobné podkožní ego, ten člověk se pořád do všeho sere, ale co načne, zkurví, a tak jak to u těchto vzdělanců bývá, svede to na druhé, buď to byla manželka, nebo výrobce, popřípadě soused..Vždy jsem měl úctu ke VZDĚLANCŮM a mám to dodnes, ale otravují mě TI S TITULEM, kteří to pořád zdůraznují, ale nikde to není vidět a nás prosťáčky nepoučí...Protože každý vzdělanec má povinnost předávat své vědomosti druhým, ať už v práci nebo doma, aby i druzí z toho měli užitek..Bohužel takových je málo, právě ti, kteří nejvíce zdůrazňují své vzdělání jsou prázdné nádoby a to, co si nabiflovali ve škole neumí používat a jejich rozhled to nijak nezvýšilo. Někdy naopak, jak dostali titul, jejich duševní kapacita skončila...
Libore, nevěř všem těm kravinám, které si přečteš při svém pátrání po opravdové světové moudrosti. Velká většina toho, co dnes bereme za běžnou věc, a které používáme, včetně léků a záchrany jak nás tak našich rodin pochází Z USA. Odkud i přišli nejpřísnější ekologické předpisy , samozřejmě také proto, že si užila, co moderní civilizace dovede. I když většina leváků a intelektuálů kvičí a nenávidí USA jsou to právě oni, kteří jejich výdobytků nejvíce využívají...Měl jsem minulý týden milou návštevu sestry mé ženy s manželem , kteří žijí v USA /manžel je amík od narození/ a byl jsem veelmi potěšen, sice sestra musela většinou překládat, ale amík byl velmi empatický, inteligentní a skromný..Velmi jsem se pobavil a potěšil, byl prostě NORMÁLNÍ v tom pravém smyslu, žádný snobáček-čecháček jako u nás, neurazil se ani při výměně názorů ..../povoláním doktor genetik./.. :)
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Příspěvek od Forest »

Jericho, ty senilo, opet narazime na problem v tobe (aneb sam si hazes klacky pod nohy): ja jsem o svem vzdelani psal, to jen ty, ignorante jsi to necetl, pripadne jsi to neudrzel. Paklize jsi alespon trochu na PC gramotny a naucil jsi se s timto forem za tech 7 let co tu jsi pracovat, tak si to najdes, protoze ja uz ti to opakovat nehodlam.

Jinak kalis si do ust: vzdelanec (dovolim si tvrdit, ze v marketingu jsem vzdelany) te poucil, predal ti vedomost dal a jaka byla tva reakce si precti zpetne sam.

Paklize uznavas to, co tu vyzvraci clen fora "A6 TDI" (muj subjektivni nazor je, ze bud fetuje, chlasta a nebo je nejak postizeny), pak je mi te uprimne lito, nicmene, alespon tusim, "co je ti tak nejak blizsi".

Vskutku k nam prisly z USA ty nejprisnejsi ekologicke predpisy? Nebudu chodit daleko, vezmu to, co je nam tu nejblizsi: auta. Uprava aut v USA (alespon co je mi znamo), tak neni zakazana, emise se tam nevyzaduji (chapej nejsou povinnosti) a policii nevadi, kdyz auto huli tak, ze neni za autem pul kilometru videt jakoz jim i nevadi, kdyz ma nekdo na aute vylozene nebezpecne prvky (byci rohy, ostre jekly, hroty apod.).

... a mimochodem, jediny, kdo tu opravdu kvici jsi ty - neustale meles sracky o tom, jak drive bylo spatne, jak byli rudi spatni apod. a pritom jsi sam z rude rodiny, ty "rudej chachare" :D
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Nech rodinu rodinou a mluv za sebe. Pořád se za něco schováváš, ať už je to titul nebo rodinná firma. Chovej se slušně, to je základ každého vzdělance, ti jsou pyšní na to, že nekurví češtinu, píší háčky a čárky, ale mi automechanici velmi nevzdělaní děláme pořád chyby..A svůj marketing si strč někam. Měl by jsi vědět, že amíci nejsou takový byrokraté jako my v Evropě a v mnoha věcech používají rozum..PROTOŽE MOC DOBŘE VÍ, ŽE KDYŽ SI PÁR ŠÍLENCŮ POSTAVÍ NĚJAKÉ NETRADIČNÍ VEHIKLY, CELKOVOU BEZPEČNOST VE STÁTĚ S MILIONY AUT TO NEOHROZÍ. Samozřejmě jde o to, v kterém státě je to, každý má své zvláštnosti.. A nech už Ameriku Amerikou,koukni raději k nám , k blbečkům z Evropy. Chápu ale , že rodina nemá lehký spánek, když slyší o USA , příčině vašeho krachu../vlastně omezení podnikání/..A v životě je to tak, že když jsi na volné noze, jsi na větru, který tě může sfouknout...Ale také jsou chrousti, kteří už potom jen pořád leží..Měl jsi svůj marketing použít tak, aby vás vítr nesfouknul..
A A6 TDI nech, ať si klidně kouří co chce, nebo chlastá co chce, je to jeho věc , vůbec mu to nebrání v tom, nazývat věci pravým jménem..
Jo pro někoho jsou sračky to, co pro jiného fakta..Už od začátku jsem podle vyjadřování poznal, že vy zkrachovalí podnikatelé, kteří prom.dali restituci po předcích jste vlastě rudí čecháčci, kteří si mysleli, že pečení holuby lítají do huby...Je vás dost a teď milujete cara Putina.. třeba z něho něco vypadne :)
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Příspěvek od Forest »

Premyslim, ma to vubec vyznam? Vzdyt ty vubec nectes a nepamatujes si co pisu. Verim, ze s retardovanym ditetem by to bylo lehci.

Vis, opet narazime na tvoji neznalost a ja te tu odmitam doucovat zaklady. Ja ti "svuj marketing" nebudu predhazovat paklize ty nebudes placat blbosti, ktere jsou v logickem nesouladu s absolutnimi zaklady marketingu. Proste a jednoduse: neplacej blbosti a nebude vznikat potreba argumentace z me strany.

Nevidim jediny duvod proc se k tobe chovat slusne. Snad jen proto, ze jsi starsi? Sanci, kdy jsi mel moji prirozenou uctu a slusnost jsi ztratil svym hloupym, neomalenym, drzym a sprostym chovanim jakoz i ignoranci.
Ne, nehodlam projevovat uctu ani slusnost nekomu, kdo mi nadava a urazi me, me pratele i mou rodinu. Paklize jsi zvykly na to, ze nekdo v tvem okoli toto praktikuje, nepocitej s tim jako se samozrejmosti a uz vubec ne ode me.

Ohledne hacku a carek: nevidim duvod ze zmene. Neni to nic urazliveho, sprosteho a jsi prozatim jediny, komu to vadi ... a kvuli tobe a tobe podobnym nehodlam neco menit, zvlaste pro takove jako jsi ty. Ty se pysnis tim, jak jsi hrdy na cestinu a jak dbas na pravopis a gramatiku a presto pises neustale "ů" na zacatku slov a dokonce ted jsi napsal "mi automechanici" - vzdyt jsi sasek pocmarenej k smichu.

Mimochodem, o tech "par silencich" jsi opet vedle, mozna by ses mel informovat od sveho pribuzneho jako tomu je a nebo neni. V Americe je to totiz daleko a nesmirne vice zakorenene nezli u nas a rozhodne se nejedna o "par silencu". Tam se upravuji nejen auta, ale i motorky a kola.

Ameriku bych moc rad nechal Amerikou, paklize bys ty nebyl necim v tve hlave (treba je to nador) nucen neustale psat o komousich, rudosich apod., proste o tvych korenech a rodine ;)

Pojem "zkrachovali podnikatele" z tvych ust zni jako sebeklam a salba.

Co se "promrdani zrestituovaneho majetku po predcich tyce", pak jsi opet, tradicne v pripade moji rodiny vedle ... ale kdybys sledoval moje prispevky a udrzel to v pameti, usetril by sis cas. My jsme tak "rudi cechacci", ze moje dedy okradli lide jako byla tvoje rodina a meho dedu lide jako byla tvoje rodina zmrzacili. Navic, s tim Putinem jsi opravdu opet a tradicne mimo ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Libor Hanzal
Přispěvovatel
Příspěvky: 548
Registrován: 24 led 2006, 14:00
Bydliště: Trhové Sviny u Č.B.

Příspěvek od Libor Hanzal »

Vždyť je to jasné. Nevoláš hurá Ameriko. Jsi tedy podle Jericha rudej Putin. Nesleduješ Novinky CZ nebo Novu, CT a tak, nemáš pravdu ale jen pochybný zdroje. Vždyť ty moderátoři těm lžím co říkaj snad i dokonce věří.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Blbost, je mi fuk, kdo řeší amíky nebo ne, ale je to dnes červený hadr na býka. A býků je u nás dost, takže stačí napsat USA a už si sedají jakou mouchy na lep. a hned poznáš who is who,a z "demokratů" se vyklubou jiné kategorie..A Forestek si užil na vlastní triko jeho metodu, kdy pořád do toho plete rodinu, což chápu ,vždy se o něho postarala což mi je samozřejmě fuk, ale má to na něho vliv..Když nadával mě, považoval to za dobrý vtip a teď mluví o nádoru. Nemluv o dědečkovi, mluv vždy jen o sobě. Jsi plnoletý, nebo sedíš ještě na nočníčku?Libore, ty možná máš Tv jako modlu, když ti dávají 30 případů majora Zemana, ale já mám jiné zdroje, pořád čtu knihy z různého prostředí od různých lidí, já nežiji z toho, co mi nakvákala rudá lůza v mládí ve škole..A dobře si pamatuji, jak z nás chtěli vytvořit NOVÉHO ČLOVĚKA, ale nejdřív mučili a vraždili ty, co podle nich už předělat nešli..A pak nás utvářeli jako plastelínu, nevzdělaný protelariát , mnohdy s titulem za 3 měsíce nás neustále hnětl , a u mnohých se mu to povedlo, uhnětl jen přiblblého čecháčka sedicího na svém písečku, bez charakteru , ale zato mazaného , ojebávajícího kohokoliv, kdo nebyl pro něho nebezpečný..A tak tady dnes polemizujeme a já mnohdy se smíchem pozoruji jak ti dobře uhnětení jedou přesně podle itineráře rudé chátry...Ale spíš by člověk měl brečet. Raději si to ale nechávám na jiné situace... :)
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Příspěvek od Forest »

Ty ses ale trouba, vid? ;)

Paklize se domnivas, ze ja jsem "rudy", pak jsi vedle (jak je tvym zvykem). Nicmene, pokud se me zeptas, kdo je pro me lepsi clovek, zda Obama nebo Putin, Obamu rozhodne nezvolim. Putin ma svoje chyby a nema jich malo, nicmene pravdou je, ze Obama je jen tupa opicka na gumicce.

Ted, pokud vyhraje Clintonova, tak to bude vysmech na n-tou. Donedavna rasisticke USA, kde neni plosne volebni pravo zen ani jedno stoleti tak budou mit dost pravdepodobne "v cele" zenu (LOL)

Neco pro tebe Jericho, abys tusil, co tak hrozne obdivujes ;)

Jinak s jednim souhlasim: z tebe "noveho" cloveka nevytvorili ano nahodou.

Me se hrozne libi, jak pises o "mazanosti a ojebavani" a pritom nemas postavenou a schvalenou dilnu, tedy misto sveho podnikani v souladu se zakony zeme, ve ktere zijes ... moc se mi to libi, ty "sikulo" :-D
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Libor Hanzal
Přispěvovatel
Příspěvky: 548
Registrován: 24 led 2006, 14:00
Bydliště: Trhové Sviny u Č.B.

Příspěvek od Libor Hanzal »

Jericho vypni prosím už ten flašinet. My tady hovoříme o současném dění a ne to tvé neustálé co náš zaseklé před padesáti lety v paměti. Současné špinavosti mocných v knihách nenajdeš. Metody jsou poněkud jiné .Nejlepší je, že se to týká nás všech, tedy i tebe.
Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Příspěvek od Forest »

Jeste neco jsem pro tebe vystrachal Jericho:

https://www.youtube.com/watch?v=QpDEu8KmNj0

Je mi jasny, ze bys asi chtel argumentovat tim, ze u nas neco podobneho bylo v poradu Nikdo neni dokonaly, nicmene, ruku na srdce, tam vetsinou byli lidi zjevne socialne a dusevne slabsi a ty otazky byly vyrazne tezsi nezli ty, ktere jsou v tomto videu.

...jen abys tusil co branis/obhajujes ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Libor Hanzal píše:Jericho vypni prosím už ten flašinet. My tady hovoříme o současném dění a ne to tvé neustálé co náš zaseklé před padesáti lety v paměti. Současné špinavosti mocných v knihách nenajdeš. Metody jsou poněkud jiné .Nejlepší je, že se to týká nás všech, tedy i tebe.
Tak sem s tím, pouč mne. Ale tohle si zapamatuj:
VYHLADTE SVOU PAMĚŤ , A BUDETE ČLOVĚK, KTERÝ SPADL Z NEBE, JENŽ NEPŘICHÁZÍ ODNIKUD A NEVÍ, KAM MÁ NAMÍŘENO. BUDETE PŘÍPAD X. ČLOVĚK , KTERÝ ZTRATIL PAMĚŤ, SE PODOBÁ ČLOVĚKU , KTERÝ ZTRATIL VĚDOMÍ.. I KDYBY JEHO MOZEK NADÁLE BYL JASNÝ A NORMÁLNÍ , JE TO , JAKO BY OPUSTIL PŮDU SKUTEČNOSTI A ŽIL MIMO NÍ .VĚZTE, ŽE BEZ PAMĚTI BY PRO NÁS NEBYLO ANI SKUTEČNOSTI.
KAREL ČAPEK. POVĚTROŇ
nepropadat panice...
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Foreste, nech mozek mozkem a zkus se vyjádřit svými slovy bez berliček..A mimochodem, můžeš mi říct. co tě to napadlo studovat nějaký obor vynalezený v polovině minulého století v USA? MARKETING. - vylepšený skladník...To se nestydíš opičit se po američanech? To jsi se nemohl naučit něco před čím má člověk ůctu? Například technickým inženýrem, stavitelem mostů nebo konstruktérem? To musíte všichni kurva jít tou nejsnažší cestou, k čemu nám budou tisíce sociologů, politologů, a narychlo vymyšlených oborů, které mají jedno společné...Je to zašívárna pod pokličkou státu ruku v ruce s byrokraty a podobnými užitečnými idioty....Těm opravdu užitečným se omlouvám... :)
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:Foreste, nech mozek mozkem a zkus se vyjádřit svými slovy bez berliček..A mimochodem, můžeš mi říct. co tě to napadlo studovat nějaký obor vynalezený v polovině minulého století v USA? MARKETING. - vylepšený skladník...To se nestydíš opičit se po američanech? To jsi se nemohl naučit něco před čím má člověk ůctu? Například technickým inženýrem, stavitelem mostů nebo konstruktérem? To musíte všichni kurva jít tou nejsnažší cestou, k čemu nám budou tisíce sociologů, politologů, a narychlo vymyšlených oborů, které mají jedno společné...Je to zašívárna pod pokličkou státu ruku v ruce s byrokraty a podobnými užitečnými idioty....Těm opravdu užitečným se omlouvám... :)
1) promin Jericho, ale ja nejsem jako ty - ja proste bez mozku neprispivam :wink:

2) Jiz jsem to psal: zacal jsem to studovat na zaklade potreb rodinne firmy, tak jak jsem ti to psal zde a opakoval na te same strance zde... ty jsi neuveritelne senilni flasinet.

Vis, rodinna firma je neco, kdyz rodina neco spolecne buduje - neco, ceho ty nejsi schopen protoze na svoje deti seres (a zjevne jsi sral, protoze jinak by to nedopadlo tak, ze bys na ne sral nyni).

Mimochodem, mozna, ze pojem marketing byl "vynalezen" v USA, nicmene nikoli cinnosti, ktere jsou jeho predmetem. Pojem jogging byl take "vynalezen" v USA a neznamena to, ze by nikdo pred tim momentem nebehal ... ty jsi neuveritelny omezenec :roll:

A definice skladnika je zcela zcestna, ostatne, co cekat od omezence jakym bezpochyby jsi. Nicmene, ano, skladovani je jedna z hlavnich cinnosti (asi tak 10), ktere jsou predmetem marketingu.

3) Promin, nerozumim, resp. neni mi znamo slovo "ůcta" ;) Nicmene, pokud jsi myslel "úcta", tak jak jsem jiz psal (kdybys pamatoval, pripadne cetl), o par zkousek jsem nedokoncil na Univerzite Hradec Kralove inzenyrsky titul na fakulte informatiky a managementu, takze neboj, zadny ucitelsky obor zakonceny Mgr. ale technicky obor.

Ja plne chapu, ze tve vzdelani a rozhled te omezuje a neuvedomujes si, ze to, co mas na taliri (co si koupis), tak se tam neoctlo jen tak ale je to vysledkem cinnosti predevsim obchodniho oddeleni, jehoz soucasti je i napriklad oddeleni marketingove.
Uvedl jsi "stavitelem mostu" - to je pojem, ktery bych cekal od ditete vyjadrujiciho se na zaklade emoci. Zeptam se, te, je pro tebe dostatecne, ze jsem byl soucasti firmy (a nejen obchodniho useku, ale i vyrobniho), ktera postavila na uzemi CSR pres 150 komorovych trezoru? Pod pojmem "komorovy" si predstav mistnost nikoli ten trezor, ktery mate s mamou pod polstarem nebo v lepsim pripade prisroubovany ve zdi, ktery clovek otevre otvirakem na na konzervy.

... a protoze se tu mnozi tvoje dotazy, resp. opakovani stale toho sameho z duvodu tve senility nebo ignorance pripadne lenosti cist reakce ostatnich diskutujicich, nezbyva mi, nezli te slusne pozadat, abys konkretne pro me delal jednu zasadni vec: systematicky cituj prosim moje prispevky, ktere mohu povazovat za tebou prectene, nebot pokud tak cinit nebudes, mam duvod se domnivat, ze jsi to ani necetl a tudiz nebudu reagovat na pripadne reakce z tve strany ... predem dekuji za kladne vyrizeni.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Teda to by mne mrzelo, když bys přestal reagovat..Nemohu ani v noci spát, jak se těším až napíšeš. A postupuješ zdárně, už ti spadla škraboška a leze z tebe tvoje podstata. Už si nehraješ na vzdělance , jsi sprostý a píšeš tak jak uvažuješ.. Proti rodinným firmám nic nemám, naopak, je jich okolo mne pár, a většinou si na nic nehrají, ale makají. Kámoš už předal firmu svým dvěma synům, šel do důchodu, koupil si kabrio BMW a užívá si života. Kluci jsou šikovní, slušní , radost s nimi hovořit.. To nejsou žádné rodinné schovanky, nebo slintalové. Nikdo ze ně prostě nic neudělá...A mne nepoučuj a nemluv o mých potomcích, ti na rozdíl od tebe se postavili na svoje nohy bez jakékoliv pomoci rodiny. Bylo to pro ně přirozené, a tak to má být..Každý to má jinak, někdo se bez pomoci tatínka nebo maminky ani neuprdne, jiný by se styděl, že se není sám schopen postavit na vlastní nohy..Preferuji tu druhou možnost..A doufám, že nejsi takhle sprostý, jak taky prezentuješ také na své rodiče, díky kterým se máš, tak jak se máš..Začínám si myslet, že jsi ve své podstatě, jen rozmazlený ,sprostý fracek... :(
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel
Příspěvky: 548
Registrován: 24 led 2006, 14:00
Bydliště: Trhové Sviny u Č.B.

Příspěvek od Libor Hanzal »

jericho-3 píše:
Libor Hanzal píše:Jericho vypni prosím už ten flašinet. My tady hovoříme o současném dění a ne to tvé neustálé co náš zaseklé před padesáti lety v paměti. Současné špinavosti mocných v knihách nenajdeš. Metody jsou poněkud jiné .Nejlepší je, že se to týká nás všech, tedy i tebe.
Tak sem s tím, pouč mne. Ale tohle si zapamatuj:
VYHLADTE SVOU PAMĚŤ , A BUDETE ČLOVĚK, KTERÝ SPADL Z NEBE, JENŽ NEPŘICHÁZÍ ODNIKUD A NEVÍ, KAM MÁ NAMÍŘENO. BUDETE PŘÍPAD X. ČLOVĚK , KTERÝ ZTRATIL PAMĚŤ, SE PODOBÁ ČLOVĚKU , KTERÝ ZTRATIL VĚDOMÍ.. I KDYBY JEHO MOZEK NADÁLE BYL JASNÝ A NORMÁLNÍ , JE TO , JAKO BY OPUSTIL PŮDU SKUTEČNOSTI A ŽIL MIMO NÍ .VĚZTE, ŽE BEZ PAMĚTI BY PRO NÁS NEBYLO ANI SKUTEČNOSTI.
KAREL ČAPEK. POVĚTROŇ
Jericho , proč tady cituješ něco co sám nedokážeš pochopit? Stejně tak se podivuji na tvými anglickými výrazy když tou řečí nevládneš, německou řeč také ne protože u západních ani jižních hranic nebydlíš a ve svých 64 letech si už nepamatuješ ani tu ruštinu. Česky ti to také nejde, vyšel jsi z trojkou a tak šel alespoň místo střední školy na automechanika. Ještě ,že sis na vojně udělal céčko a s tvojí první ženou si postavil malou dílničku. To tě spasilo a mohl dělat sám na sebe. Bohužel tvé zapšknutí na celý svět tě poznamenalo na celý život a tak přispíváš ve všech tématech, která dokážeš obratně usměrnit na tvou oblíbenou politiku.Poučování ti jde velice dobře a často tím způsobem, aby bylo mezi řádky vidět jak jsi na výši . Vše pak doplníš dojemnými příběhy tvých známých , a následuje rozhřešení a ten nejlepší postup v tvém podání.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“