Dobrý den Páni. V prvom rade sa chcem ospravedlnit ak to tu pišem niekam nespravne ale som tu novy a dufam žesa tu čoskoro zorientujem....
Mam jeden problem s ktorym by som potreboval poradit Na mojej dvojkovej octavii. Mam problem s tym že mi s autom trha.Ked mam plyn zošliapnuty len jemne aby som držal stalu rychlosť (napriklad v obci ked idem 50) tak mi s autom začne trhať ako keby vynechavalo. Akonahle zošliapnem a auto je v zabre tak to prestane. Deje sa to len ked mam jemne zošliapnuty plyn.
Přesně tohle dělá mému tátovi superb 2.0tdi BMP diagnostika bez chyb.Někdo tvrdí že se přidírá vstřikovač někdo zas že je špatný svazek co vede ke vstřikům.Spíš bych to viděl na ten vstřik....Táta s tím už cca 50 000 a bez rozdílu.Stává se mu to cca 1 za 14 dnů..
VW GOLF IV 66KW ALH
VW GOLF IV 81KW ASV
VW GOLF IV 74KW AKL
Já tohle kdysi řešil u dovezeného auta, a dělaly to vstřiky, Němci namontovali do motoru vstřiky, které tam nepatří. Majitel koupil správné ,použité s malým nájezdem a byl klid..Možná pro jistotu ještě vyměnit kabeláž k nim, není to zas tak velká položka..
Na tuty motory byl někdy dřív vydanej novej software, kvůli regulaci EGR. Klucí to ze začátku udělali moc ekologický. Sám sem měl to samí, vě škodovce mi loni nahráli aktualizaci a je to OK.