ODIS pomoc s instalací
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
ODIS pomoc s instalací
Dobrý dem nevím zda mě pomůžete vy. koupil jsem tento ODIS. vše nainstalováno, vyhledá auto v řízeném vyhledávání, ale při výběru značky, typu, roku a varianty vozu je vše OK, ale nezobrazí se mi Motor a samozřejmě nejde pak tlačítko převzít. Nevím zda není někde nějaká chyba, myslíte že mi mužete poradit. děkuji
-
- Nováček
Re: ODIS pomoc s instalací
foto, zda mi někdo pomužepuskvorec1 píše:Dobrý dem nevím zda mě pomůžete vy. koupil jsem tento ODIS. vše nainstalováno, vyhledá auto v řízeném vyhledávání, ale při výběru značky, typu, roku a varianty vozu je vše OK, ale nezobrazí se mi Motor a samozřejmě nejde pak tlačítko převzít. Nevím zda není někde nějaká chyba, myslíte že mi mužete poradit. děkuji

-
- Nováček
-
- Přispěvovatel
-
- Nováček
-
- Nováček
ano dělá to na jakékoliv značce, K hlavě přišlo 4X DVD jak program tak Postsetup. Koupil jsem to německu, ale nevylučuji, že to je čína. Verze odis je 3.0.1 a postsetup je 9.3.10LACO211 píše:Poslednych par verzii Odis som si instaloval ale takyto problem som este nestretol. Ktora verzia to je? prislo to pri kupe hlavice na cd? Zakladny program aj post-setup? Odkial to je? Robi to aj na inych znackach/modeloch? Robi tento problem aj na inom aute?
Nebo kdyby mi dal někdo odkaz kde bych stáhnul Postsetup a nebo odis, zda to je Postsetup nebo odisem.