Zdarec. Mám Superb II 2.0TDI CR 125kW CBBB s DSG a mám takový problém...Motor má najeto 150tis.km a před 2 dny mi proběhla regenerace DPF , pak jsem se díval na olej a bylo nad ryskou , tak jsem upustil a dnes mám zase pod ,tak jsem musel dolít. Je možné že jse mi při regeneraci dostala nafta do oleje ??? Nebo co se přihodilo :-/
Zdravím pánové, měl bych problém s VW Passat CC 2009 2.0TDi 125kW CBBB . Někde zezadu mi teče olej, zatím jsem to neměl čas řešit ale je to docela dost, viz foto . Nesetkal se s tím někdo ? Děkuji
ti sere ta hadice a když si to fotil viděls kolik tam je místa vemeš kleště na spony a uvídíš tak kulové tu sponu nedostaneš a druhou ruku tam nedýš abys vypáčil tu hadici v ten moment se u toho uděláš
To že tam není absolutně žádne místo je bohužel pravda ale nějak to jít musí Naštěstí to auto vyloženě nepotřebuju takže aspoň na to budu mít čas . Asi koupím celou tu hadici novou jestli půjde sehnat
VW Passat 3bg 1.9TDi 96kW combi + Audi A4 b7 2.0TFSI Quattro
Jako kdyby jsi se toho chtěl ujmout tak budu jedině rád a samozřejmě to zaplatím . Pokud jsi to už dělal a víš jak na to tak bych klidně dojel a svěřil ti to . Popřípadě za každou radu budu rád, klidně po sz
VW Passat 3bg 1.9TDi 96kW combi + Audi A4 b7 2.0TFSI Quattro