Ahoj,
přišel jsem o kabel k jednodeskové variantě. Prosím našel by se tu někdo kdo mi prozváněčkou propípá 26pin Cannon na OBD konektor. Budete mít mou neskonalou vděčnost...
Na te fotce je videt co mi zbylo. Mám jen krabičku bez kablíku potřebuji zapojení kyblíku. TZN z 26pin D-sub na diagnosticky konektor. Proste tabulku př. 1 - 5 atd... Aby mi nekdo promeril ten svuj kabel... Aby jsem si mohl vyrobit vlastní chápandos?
EDISON píše:Na te fotce je videt co mi zbylo. Mám jen krabičku bez kablíku potřebuji zapojení kyblíku. TZN z 26pin D-sub na diagnosticky konektor. Proste tabulku př. 1 - 5 atd... Aby mi nekdo promeril ten svuj kabel... Aby jsem si mohl vyrobit vlastní chápandos?
Musíš koupit kabel nový je v tom ještě i elektronika není to jen konektor napojeny rovnou na konektor
To bych ti byl opravdu moc vděčný. Děkuji pěkně Zdeněk
PS: je s podivem že se k takhle proflaknuté veci nevali nikde schemata. Prohledal jsem i ty nejtemejsi zakouti a nic jsem nanasel ani zapojeni ani schema. Jinak byl jsem prekvapenej jak pokrocilim 32bit. Procesorem je jednotka vybavena a jeste me rozstiplo ze. Jsou 3 varianty kabelu kazda vypada z venku jinak jsou trochu jinak mechanicky zpracovany ale vlastne jsou vsechny stejny...
OBD II Cable Best Quality LED OBD2 Cable Suitable New vci LED Cable TCS CDP PRO PLUS cn Post Free Shipping http://s.aliexpress.com/7VNrq6VZ
(from AliExpress Android)