Ahojte viem že tento motor nie je moc stavany na nejake pecky ale auto ma už cez 215 000km chip od Zdenka TDi Fun ale chcel by som to v prípade poruchy Turba povýšit na niečo silnejsie a nakolko mam v aute naloženych dost penazi neoplati sa mi predavat a kupovat 2,0 tdi.. Preto sa chcem opytat ake presne Turbo tam sadne bez uprav a po prípade ake upravy su potrebne na aky výkon atd atd..
Teraz tam mam 136ps 307Nm načo sa to da povýšit iba s Turbom po prípade aj tryskami atd..
Tak aby to jazdilo normalne bez problemov cize kludne mi staci na 160 -170ps tak aby to nehulilo do DPF atd atd ..
Alebo to ten motor fakt nezvlada a je to blbost?
Dakujem každemu za relanu radu .
PS: blbe komentare nemusite ani písat.
Prerabka 1,6 tdi CAYC 77kw CR turbo s 2,0 tdi CR .
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Fabia353ZZ
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: Prerabka 1,6 tdi CAYC 77kw CR turbo s 2,0 tdi CR .
[quote="Fabia353ZZ"]Ahojte viem že tento motor nie je moc stavany na nejake pecky ale auto ma už cez 215 000km chip od Zdenka TDi Fun ale chcel by som to v prípade poruchy Turba povýšit na niečo silnejsie a nakolko mam v aute naloženych dost penazi neoplati sa mi predavat a kupovat 2,0 tdi.. Preto sa chcem opytat ake presne Turbo tam sadne bez uprav a po prípade ake upravy su potrebne na aky výkon atd atd..
Teraz tam mam 136ps 307Nm načo sa to da povýšit iba s Turbom po prípade aj tryskami atd..
Tak aby to jazdilo normalne bez problemov cize kludne mi staci na 160 -170ps tak aby to nehulilo do DPF atd atd ..
Ahoj,
mam ten samy vykon a km jak ty... 170PS myslim ze je strop, dal bych silnejsi jednohmotu spojku, brzdy. Nevim co se tyce kourivosti a finalni upravy + turbo, to necham na ostatnich
Ahoj,
mam ten samy vykon a km jak ty... 170PS myslim ze je strop, dal bych silnejsi jednohmotu spojku, brzdy. Nevim co se tyce kourivosti a finalni upravy + turbo, to necham na ostatnich
Škoda Octavia Combi 1.6 TDI 77Kw
Tu máš jedno http://www.darksidedevelopments.co.uk/p ... grade.html
alebo oslov BH-Motorsport
Tu je výsledok myslím že jeho turba http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... hlight=tdi
Myslím že nič iné ti meniť netreba , spojka neakých 340 - 350 NM zvládne , o brzdách je tu nekonečná polemika , ak nebudeš jazdiť závody tak ti aj tie čo máš stačiť budú , prevodovka je tam dlhá ako týžden pred výplatou
alebo oslov BH-Motorsport
Tu je výsledok myslím že jeho turba http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... hlight=tdi
Myslím že nič iné ti meniť netreba , spojka neakých 340 - 350 NM zvládne , o brzdách je tu nekonečná polemika , ak nebudeš jazdiť závody tak ti aj tie čo máš stačiť budú , prevodovka je tam dlhá ako týžden pred výplatou
Kia Sportage 2020 1.6 crdi 136 ps
Octavia 2 FL 2011 - BXE - 142 PS
ex Kia Ceed 2014 1.4
ex Peugeot 107
ex Octavia AHF
Octavia 2 FL 2011 - BXE - 142 PS
ex Kia Ceed 2014 1.4
ex Peugeot 107
ex Octavia AHF