320d 100KW-Jak nasimulovat aby auto zažhavilo?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
320d 100KW-Jak nasimulovat aby auto zažhavilo?
Ahoj kluci měním žhavičky na 320d 100kw a chtěl bych odskoušet jestli je vše v pořádku a auto mi žhaví(v podstatě,že není problém v elektrice v kabelech),ale jaksi se mi to nedaří když odpojím čidlo teploty chladící kapaliny tak mi teplota vylítne do červeného pole a hned se spustí na plno ventilátor chlazení.....Neví někdo jak na to?(Prostě potřebuji oblbnout auto aby si myslelo že už mrzne).Děkuji moc kluci
Jak na to s tou diagnostikou?Mám tam test relé žhavení ale v těchto podmínkách nezažhaví jen proběhne test a asi na 5 sekund jde do žhaviček proud...Žhavičky jsou po vytahnutí teplé...Celkově inpa má dost omezené možnosti na DDE 3 320d 100kw...
Naposledy upravil(a) lukes128 dne 07 říj 2016, 11:48, celkem upraveno 1 x.
Chci je prave odskouset jestli se rozzhavi poradne...Testem rele je neodskousim jde do nich proud jen par sekund nestihnou se rozzhavit jsou jen teple....Potrebuji proste nasimulovat ze uz mrzne no jedine co me take napadlo je vytahnout cidlo vody a dat ho do mrazaku jen se mi ho vytahovat nechce protoze budu mit vsude chladici kapalinu co potece z bloku