Zvuky motoru 2.0TDi 103KW CFFB 150000km

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

rasticc
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od rasticc »

Jirka. píše:Klasika delphi. Neřeš a jezdi dělají to snad všechny po najetí nějakých KM
Dobre,ale co to na kompresore sposobuje? Ked je auto este v zaruke tak by som to este mohol riesit. Musel by som im ale povedat co to je a co chcem vymenit. Alebo?

Ide mi o to aby sa kompresor mesiac po zaruke nerozpadol.
Jirka.
Aktivista

Příspěvek od Jirka. »

rasticc píše:[
Dobre,ale co to na kompresore sposobuje? Ked je auto este v zaruke tak by som to este mohol riesit. Musel by som im ale povedat co to je a co chcem vymenit. Alebo?

Když to máš v záruce tak jim to dej že to dělá tenhle zvuk a at to odstraní, co by si měl Ty zjištovat čím to je. Je to kompresorem a co konkrétně v něm to způsobuje nevím, a autorizák to opravdu také zajímat nebude, kompresory neopravují, to je jako s DSG-je posrané tak se mění kus.
rasticc
Nováček

Příspěvek od rasticc »

Jirka. píše:
rasticc píše:[

Když to máš v záruce tak jim to dej že to dělá tenhle zvuk a at to odstraní, co by si měl Ty zjištovat čím to je. Je to kompresorem a co konkrétně v něm to způsobuje nevím, a autorizák to opravdu také zajímat nebude, kompresory neopravují, to je jako s DSG-je posrané tak se mění kus.
Problem je ze raz to robi raz nie...a ked to pocujem zapnem klimu a prestane to..ked ju ale zas vypnem tak to nerobi nejaky cas. Neviem to nejak naladit aby to robilo vtedy ked pojdem do servisu. :-(
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“