Climatronic,topení - ŽÁDNÁ ODEZNVA AŽ?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
nejrychlejsi
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce
Odpovědi: 0

Climatronic,topení - ŽÁDNÁ ODEZNVA AŽ?

Příspěvek od nejrychlejsi »

Zdar,mam menší problem. Při jizde mi občas nejde climatronic asi nebo nevím kde může být problém. Ale vjedu do díry a větrák funguje jak má, nechapu to. Funkčnost climatroniku mužu asi potvrdit protože vše naskakuje a dělá jak se má, stupne, intenzitu foukání i když nic nefouká tak na něm to vybehává. kde může být chyba? ve ventilátoru ? Když vjedu do díry větší aby byl otřes silný tak to začně fungovat kde může být chyba?

Dále, problém při sešlápnutí brzdového pedálu se rozsvítí jedna z parkovaček . co stim ? Jsem už zoufalý. :roll:
Jsem NESOLIDNÍ PRODEJCE, Proto sám prodávám zboží kde jsou lidi sním spokojený. Ale sám se nechám nachytat od člověka co neni ani označený! Skvělé!!

---
1,9 TDI PD 96kW ASZ a 2,5 TDI AEL 103kW
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

První problém může bejt jak např. větrákem před smrtí, tak špatnym kontaktem všude možně (např. u O2 kolem poj.č.4 ... ) ...
A u druhýho bych začal kostrou toho světla ...
pašíkombi AFN B597
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

staršie climatronic jednotky boli napajane cez snimac tlaku na klime. Pokial si mal slabsi tlak....vypinalo climatronic ;)
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

je pravda, že jak ta jednotka, tak ten snímač (někde i samoztmívací zrcátko, možná snad ještě snímač na vaně...), jsou napájený přes tu poj.č.4/5A, ale že by to vypínalo komplet Climatronic, slyšim poprvý (záleží taky čim je myšleno starší a neřikam, že znam všechny...)
Ale když jsem naposled řešil přepalující se tu 4ku, tak climatronic (samozřejmě bez klimy, tj. aspoň ten větrák) fungoval i s odpojenym snímačem tlaku klimy ...
pašíkombi AFN B597
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

napis presne o ake auto ide..pozreme v papieroch
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
nejrychlejsi
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od nejrychlejsi »

Passat b5 81kw 97 rok, kdyz autem vezmu diru tak ventilator se rzebehne uz sem pozrel i to ze pod palubkou cvaka nejaky relatko o zivot je mozny ze to muze byt jen relatkem?
Jsem NESOLIDNÍ PRODEJCE, Proto sám prodávám zboží kde jsou lidi sním spokojený. Ale sám se nechám nachytat od člověka co neni ani označený! Skvělé!!

---
1,9 TDI PD 96kW ASZ a 2,5 TDI AEL 103kW
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

97 je isto napajany cez snimac tlaku na klime ;)

dotlakuj klimu a ides dalej
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“