TDI 1Z vypadávání plynu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Fildos
Nováček
Odpovědi: 0

TDI 1Z vypadávání plynu

Příspěvek od Fildos »

mám golfa 3 tdi 1Z a stává se mi že za studena mě vypadává plyn volnoběh drží pěkně a jak chcu přidat plyn tak nic a najednou zas jede a tak to dělá dokud se trošku nezahřeje obšas vypadne aji když přejede přes hrb nevíte čím to může byt ?
Fildos
Nováček

Příspěvek od Fildos »

to fakt nikdo nevíte čím to múže byt ? nemáte aspon nějakej typ co zkusit co by mohlo byt špatnýho ?
Mates17
Přispěvovatel

Příspěvek od Mates17 »

Ahoj,mrkni na plynoví pedál,popřípadě si od někoho pujčit na zkoušku
Prodej náhradních dílů Všech Značek za Nákupní Ceny, drobné opravy aut(výměna oleje, brzdy,výfuky),autoelektro, karosářské práce, diagnostika , ostatní dle dohody
Fildos
Nováček

Příspěvek od Fildos »

napadlo mě že může byt špatnej a zkusím tam dat z kamošovýho golfa ale diagnostika mě napsala chybu 01237 což je ventil na odpojení paliva ale říkám si že kdyby byl špatnej a nešla tam v tu chvíli nafta tak by přece nedržel ani volnoběh ne ?
toefuk
Aktivista

Příspěvek od toefuk »

pri starte vyskocia otacky a motor ma ostry zvuk? Je stale v nudzaku? Ak chyba nezmyzne ani po vymene ventilu N109 tak vymen RJ.
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
Fildos
Nováček

Příspěvek od Fildos »

nevyletí zvuk v pohodě ani nouzák jede normálně jen ten plyn vypadává zkusím vyměnit ten ventyl a kdyžtak ten pedál a uvidím díky za rady
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“