Asz problem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jop auto si dorovnava chod motora cize musis prv riesit + davky a potom - mozno ked vyriesis + tak - zmizne.
ulohou jednotky je vyrovnat chod motora..- davkou podla mna vyrovnava tu + davku na poslednom valci
ulohou jednotky je vyrovnat chod motora..- davkou podla mna vyrovnava tu + davku na poslednom valci
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
To mi je jasne sucet vsetkych korekcii na valcoch je nula. Pri vymene gumiciek boli zacistene hrany ktore sa vytvoria otlacenim vstreku o hniezdo v hlave. Gumicky by prepustat nemali lebo tlak merany na tandeme je ok. Kompresiu som nemeral opytam sa mechanika ci on ano ale to by musela byt velka nahoda aby sa valec poskodil prave pri oprave. Hlava dole nebola. zaklepanie ventilov do sediel sa meralo je v norme. Vymena trysky v 4 valci nevyriesila v podstate nic sprava sa to rovnako. Pred vymenou vacky a ostatnych veci v prvom mojom prispevku problem s volnobehom nebol. Korekcie na tryskach boli tak do 0.5 mg
-
- Přispěvovatel
Taky mám měněný čtvrtý vstřik a od té chvíle mám stejný problém, akorát já mám hodnoty atakující 2.5.
Před výměnou jsem měl hodnoty všechny kolem nuly.
Taky mi bylo řečeno, že jsem asi skřípnul gumičku a tak se vše udělalo znovu, ale opět to samé.
Dál jsem to neřešil, protože motor běží, STK prošel a tak jsem to zatím nechal být dokud nebude hotová druhá hlava a pak se vše udělá znovu.
Nakoupil jsem nějaký vstřiky, ze kterých snad vyberou nějaký vhodný na repas.
Před výměnou jsem měl hodnoty všechny kolem nuly.
Taky mi bylo řečeno, že jsem asi skřípnul gumičku a tak se vše udělalo znovu, ale opět to samé.
Dál jsem to neřešil, protože motor běží, STK prošel a tak jsem to zatím nechal být dokud nebude hotová druhá hlava a pak se vše udělá znovu.
Nakoupil jsem nějaký vstřiky, ze kterých snad vyberou nějaký vhodný na repas.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Aktivista