B5 nejde zamykaní, okno ani zrcátko spolujezdce
Moderátoři: šulda, Moderátoři
B5 nejde zamykaní, okno ani zrcátko spolujezdce
B5 1999. Nejprve občas nešly odemk/zamknout dveře spolujezdce, nebo nefungovala okna. Teď je to ve stavu, že nejde nic, zámek, okno ani zrcátko. Mám podezření na jednotku dveří, ale už jsem jich na vrakovišti vyzkoušel 15, ale nejsem si jist, že tam 100% patří (na mé je stržené označení). Dle VAG žádná závada, jednotku to vidí a je informace zamčeno/odemčeno. Napájení 12V OK a data na CAN H a L také nějaká jsou. Dík za nakopnutí jak pokračovat.
- martinsidlo
- Aktivista
Opraveno, přehnilé oba plusy. Minule jsem je tam naměřil, ale ještě to občas fungovalo a záleželo zřejmě na vlhkosti pod kobercem. Již jsem jednou měnil část těchto nahnilých vodičů a přehnilo to znovu. Problém je, že zaboha nemohu zjistit kudy tam zatéká. Okolo kabin. filtru několikrát přetěsněno, odtoky čisté. Jedno místo jsem odstranil ( musel jsem zaslepit otvory v předním sloupku nad prahem za konektory vodičů), ale zatéká stále. Dveřmi bych řekl že neteče, čelním oknem také ne. Bohužel bylo auto na této straně neodborně předchozím majitelem opravované a vše bude tím. Dokonce jsem sundal i blatník a stejně nepřišel kudy tam teče. Koukal mi na to i karosář a také nic. Budu vděčný za každý typ.