Truck na olej
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Avia byla už dost poruchová a měl jsem dost víkendů pod ní. Nespolehlivost je špatná reklama a tak jsem se po delším čase rozhodl koupit novou káru. Ve všech ohledech je to nesrovnatelně lepší. Tedy až na cenu paliva.
Nedal jsen do Mana ani kapku RO, ale informace hledám pořád. Jsou vůbec mezi novými auty všech kategorií nějaká, která jsou vhodná na provoz RO??? Jestli budu brát za nějakou dobu další, byla by to velká přednost. Mohl by to být i námět na novou diskusi.
- RR
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
olej a truck
jen se chci zeptat na zdroj oleje? Pač já týdně tankuju 1000l nafty tak když50:50 tak kde vzít těch 500l oleje? 
Tak v současné době díky přimíchávání biosložky ( jak to ekologové nazývají ) je s olejem problém. Za prvé hezky nám zdrahl a za druhé ani není. Takové výpadky v dodávkách jsem za dva roky ještě nezažil. Já na měsíc potřebuji tak 6000l takže svůj zdroj si chráním a ještě stejně musím dotankovat v Německu, ale u normální pumpy se to již nevyplatí ( dražší než nafta v ČR ) Mám takový dojem že za chvíli se to neoplatí ani u nás.