Škoda Octavie II 1.9 TDI - nejde nastartovat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Škoda Octavie II 1.9 TDI - nejde nastartovat
Dobrý den, prosím o radu. Mám Škodu Octavii II 1.9 TDI již po několikáté se mi stalo, že nešla nastartovat. Poprvé v létě, po dlouhém startovaní jsem jí natočil. Pak jsem bez problémů jezdil. teď se mi stalo to samé točí, ale nechytne. Nakonec jsem jí natočil přes kabely, koupil novou baterii, ale závada se dnes opakovala znova. Diagnostika ukázala nějaké podpětí, jinak žádnou závadu. Opět startování přes kabely, což po dlouhém točení naskoci, opět jízda 3-4 dny a zade nejde natočit. Prosím o názory nevím co dělat. Četl jsem o pojistkové skříni u motoru, jestli není vadná. Nebo mechanicka klapka u EGR ventilu.
Naposledy upravil(a) Zdenek1972 dne 14 lis 2016, 10:05, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
-
- Nováček
Měl jsem něco podobného na BKC z DSG, diag. ukázala žhavící svíčky KO, výměna v škoda servisu, přišel jsem pro auto natočil na brnk, jel jsem 3km a auto chciplo, volám do servisu, tak přijeli odtáhli a druhý den telefon, vadna el. inst., el.svazek i z prací cca 10.000kc, říkám, o.k., vyměňte, vyměnili a auto jezdí bez problému, předtím to hlásilo na displeji něco o výfukových plynech, blikalo žhavení,někdy to spadlo i do nouzaku.
-
- Nováček