Ds150 kde nejlip koupit?

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

nejrychlejsi
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce
Odpovědi: 0

Ds150 kde nejlip koupit?

Příspěvek od nejrychlejsi »

Kluci, do konce tydne potrebujem mit funkcni diag, kde nejlip poridig nejlepsi verzi a od koho? Koukal sem na inzerat a nejbliz mam kam pro to dojet je: ale neverim tomu inzeratu co kdyz bude sw rok 2013? Nebo to nemam resit?

https://auto.bazos.cz/inzerat/66932578/ ... ESTINA.php
Jsem NESOLIDNÍ PRODEJCE, Proto sám prodávám zboží kde jsou lidi sním spokojený. Ale sám se nechám nachytat od člověka co neni ani označený! Skvělé!!

---
1,9 TDI PD 96kW ASZ a 2,5 TDI AEL 103kW
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

ani jedna ....všetky maju svoje problemy...je to činske blato a kazdy predajca ti povie ze ta jeho je najlepsia.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
nejrychlejsi
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od nejrychlejsi »

Tak co mam koupit?
Jsem NESOLIDNÍ PRODEJCE, Proto sám prodávám zboží kde jsou lidi sním spokojený. Ale sám se nechám nachytat od člověka co neni ani označený! Skvělé!!

---
1,9 TDI PD 96kW ASZ a 2,5 TDI AEL 103kW
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

a diag naco?
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

zalezi co s tym chces robit..ak chces robit seriozne auta...tak KTS+autocom + idealne z kazdej znacky ich origo.

ak sa chces hrat pre svoje potreby tak skus nejaku cinu :) a uvidis ci trafis.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

kohucik16 predava Delphi ktore on sam upravuje tak aby fungovali co najviac korektne.
cisarnero
Sběrač informací

Kluci, do konce tydne potrebujem mit funkcni diag, kde nejli

Příspěvek od cisarnero »

AliExpress. Všichni inzerenti tam nakupují a v česku předraženě prodávají.
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

tak tak, chcel som teraz kupit klon na trucks, kedze origo licencia je mastna a trucky robim len obcas..

Tak som oslovil zopar predajcov...pytal si fotky, niektorí sa vyhovarali ze to nebudu otvarat, tych par co prislo bol totalny LOW cost ktory kupite na aliexprese za 50 dolarov!!!!!!!

Vsetci rozpravaju aky HIGH end A+++ kvalitu predavaju, pritom nakupia najlacnejsie ake sa daju, zisk 200%
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

octaviask od koho si pytal??? odomna urcite nie ;) moje su aj tuna na fore ;)
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

ahoj neviem :) oslovil som nejake inzeraty na bazos.sk/cz a bazar.sk noze daj fotky ;)
jirka cordoba GT TDi
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka cordoba GT TDi »

zkušenost s delphi 150 z číny so se tu všude prodává , kamarád si jí objednal z aliexpresu a chtěl se s tím naučit a být veliký diagnostik na svoji O2 facelift a překodoval si snad všechno možný ani nevěděl jak auto svítilo jak vánoční stromeček (kontrolky) tak sem mu to supervagem dával dohromady asi 2 hodiny ale jinak diagnostikou za 1000 kč opravdu zažiješ spoustu legrace .
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

já jsem koupil z aliexpressu "2015" (za 50 dolcků?) z legrace a dobrý... :-) za ty peníze spousta srandy, dokonce i servisní interval na mazdě, co uměla jen KTS to smaže.. (LOL)
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

jirka cordoba GT TDi píše:zkušenost s delphi 150 z číny so se tu všude prodává , kamarád si jí objednal z aliexpresu a chtěl se s tím naučit a být veliký diagnostik na svoji O2 facelift a překodoval si snad všechno možný ani nevěděl jak auto svítilo jak vánoční stromeček (kontrolky) tak sem mu to supervagem dával dohromady asi 2 hodiny ale jinak diagnostikou za 1000 kč opravdu zažiješ spoustu legrace .
Jako když je člověk debil, tak mu žádná diagnostika nepomůže! Originál nebo klon to je jedno. Znám řadu lidí co DS150E používají a vcelku to šlape. Bohužel řada pokročilých funkcí je zcela mimo mísu. Takové kódování vstřikovačů, to je paráda. Na některých autech ok, jinde přeházené pořadí. To je pak radost dávat dohromady. Nejhorší je, že dosud není kompletně známo, co to umí dobře a co se jen tváří, že umí.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

HanZ píše:
jirka cordoba GT TDi píše:zkušenost s delphi 150 z číny so se tu všude prodává , kamarád si jí objednal z aliexpresu a chtěl se s tím naučit a být veliký diagnostik na svoji O2 facelift a překodoval si snad všechno možný ani nevěděl jak auto svítilo jak vánoční stromeček (kontrolky) tak sem mu to supervagem dával dohromady asi 2 hodiny ale jinak diagnostikou za 1000 kč opravdu zažiješ spoustu legrace .
Jako když je člověk debil, tak mu žádná diagnostika nepomůže! Originál nebo klon to je jedno. Znám řadu lidí co DS150E používají a vcelku to šlape. Bohužel řada pokročilých funkcí je zcela mimo mísu. Takové kódování vstřikovačů, to je paráda. Na některých autech ok, jinde přeházené pořadí. To je pak radost dávat dohromady. Nejhorší je, že dosud není kompletně známo, co to umí dobře a co se jen tváří, že umí.
Pozor u klonu je soft uplne iny ;) jedna sa o cracknute verzie. Original je na tom troška lepsie i ked ani to nie je vyhra.
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

já sem dneska kodoval vstřiky na MB delphi crd2 a ds150 bez uspěchu.ale kts byla přes celou dílnu :D tak sem zkusil wow wurth a v poho (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“