já nikam nespěchám, do práce nejezdím, stačí mi 1200W, pokud přidám ventilátor do auta 2000 W tak to stará prodlužka utáhne, mám šestnáctku béčko 2,5 CUváha píše:Kuci a cm to napajite???Já myslím že 16ka béčko vám stačit nebude a co teprve ta prodluzka
elektrický ohrev 220V pre TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Přispěvovatel
Insignia 2,0 CDTI,čo som tam dal,je odkaz na aliexpress,a pred 2 rokmi sme tu mali v pohode -16.slovacek.milos píše:já se právě vůbec nedočetl co máš za auto, co jsi tam vlastně nabalastil za příhřev, jak ti to fachčí, v galangtě je celočně teplo tam bych příhřev řešil i neřešil parkuj u termálůBrembo.SV píše:Klesá postupne cca 3 minuty,potom opat začína stupat. čo som pozoroval,tak do 5 stupnov,budem ešte sledovat cez diagnostiku. Pod 50 zatial neklesla,závisí od teploty pri štarte,neudržuje totiž nonstop 65 celzia. Mám ale automat s výmenníkom tepla,takže i to može prispiet.
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Ja mám takýmatesfox píše:celkem se mi líbi ty průtokové ohřívače s aliexpresu..jak výkony by bylo optimální dát do oct1 aby ohřal vodu na cca 40stupňu..elektrika je mi jedno,bude to napájet panelák přes dalkový spínač který si zapnu dalkáčem.. díky za info:)
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
-
- Přispěvovatel
ja mám 2000W verziu z eliexpressu,odber je 8,5A,jediné čo tomu možem vytknut je velmy krátky napájací kábel. Inak to ohrieva na 65 stupnov a po ochladení na 40 zapína opat. CCa hodinka stačí,niekedy treba ale viacej,aby mala nad 60,závisí od teploty bloku motora. So štartovaním bez ohrevu nemám sebemenší problém,ale hned po naštartovaní to fuka teplý vzduch a motor sa samozrejme rýchlejšie dostane na prevádzkovu teplotu. Do mojho auta zatial iný ako čínsky ohrievač nie je,a kupovat ho na slovensku o 80€ drahšie je mimo tému. Ja som ho splašil za 59€ v akcii,doma som ho mal za 10 dní. Kup 2000W verziu,chybu neurobíš
-
- Aktivista
o tom to topopení je nestojí 25.OOO, snadná montáž, není problém se startem a hned topíšBrembo.SV píše:ja mám 2000W verziu z eliexpressu,odber je 8,5A,jediné čo tomu možem vytknut je velmy krátky napájací kábel. Inak to ohrieva na 65 stupnov a po ochladení na 40 zapína opat. CCa hodinka stačí,niekedy treba ale viacej,aby mala nad 60,závisí od teploty bloku motora. So štartovaním bez ohrevu nemám sebemenší problém,ale hned po naštartovaní to fuka teplý vzduch a motor sa samozrejme rýchlejšie dostane na prevádzkovu teplotu. Do mojho auta zatial iný ako čínsky ohrievač nie je,a kupovat ho na slovensku o 80€ drahšie je mimo tému. Ja som ho splašil za 59€ v akcii,doma som ho mal za 10 dní. Kup 2000W verziu,chybu neurobíš