Dobrý den,
aditivum SUPER DIESEL ADITIV / SDA / v letní i zimní modifikaci je bezpopelné. Není se třeba proto obávat usazování pevných zplodin hoření na filtru pevných částic. Vhodnější průběh hoření při použití SDA snižuje množství nespálených uhlovodíků ve výfukových plynech, což má za následek snížení tvorby sazí a úsad na filtru. Nemusíte proto mít obavy z použití SDA, jehož ostatní schopnosti se příznivě projeví na stavu a funkci motoru.
Budete-li mít další dotaz, laskavě mě kontaktujte.
S pozdravem
Ing. M. Železný
Taky použivám VIF už pár let na autech a bez problému na Audi A4 B7 430tisic km vstřiky jako nové .
tankuji aj lepší naftu Benzina Verva Diesel nebo OMW .
moje zkušenosti jsou dobré a mám kamoše měl problémy ze vstřikama začal použivát VIF a o hodně se mu to zlepšilo .
Schválně jsem také zkoušel ověřit přímo u výrobce VIF. Osobně mi volal během asi 30 minut technik, že se nemusím ničeho obávat a VIF jak v zimní tak letní verzi mohu normálně používat. Jinak jsem se zároveň dozvěděl, že VERVA Diesel už aditiva obdobná VIFu obsahuje a není tedy potřeba VIF do VERVY přidávat. Při spalování VIFu udajně nevznikají žádné další saze ani pevné usazeniny (kromě těch z nafty), které by mohli DPF poškodit.
Když budu pochybovat o tom co tam má být, tak to nebudu kupovat. Koupím levnější standard, prásknu tam VIF a budu si mlaskat jakej sem si uvařil super model nafty