...neco pro zasmani
Moderátoři: šulda, Moderátoři
přišlo mě to vtipný a věk už na to pomalu máš, ne? 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Aktivista
Me to prave taky prislo vtipny, proto jsem to sem hodil. Co se deti tyce, to sem nepatri a je to spis na diskuzi az se zase uvidimeMirekX píše:přišlo mě to vtipný a věk už na to pomalu máš, ne?

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Na vánočním večírku v roce 1980.
Generální ředitel odešel se sekretářkou do soukromí a ta mu povídá:
Už mi ho tam můžete dát, pane řediteli..
Já už ho tam mám..
Ježíš... ten je ale velikej.....
Generální ředitel odešel se sekretářkou do soukromí a ta mu povídá:
Už mi ho tam můžete dát, pane řediteli..
Já už ho tam mám..
Ježíš... ten je ale velikej.....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Pohlavní ýdospělost už na to máš. Podle zákonů platných v čr jsi také způsobilý. Tak ještě najít vhodnou partnerku a hop na toForest píše:Me to prave taky prislo vtipny, proto jsem to sem hodil. Co se deti tyce, to sem nepatri a je to spis na diskuzi az se zase uvidimeMirekX píše:přišlo mě to vtipný a věk už na to pomalu máš, ne?

Kostelní daň
Farník se při zpovědi ptá faráře, co má dělat, když v kostele něco vzal a teď toho lituje ?
Farář mu odpoví, že rozhřešení dostane až potom, co vrátí to, co si v kostele vzal a svého činu bude upřímně litovat.
Na to "hříšník" odpoví: „Vzal jsem si před roky v kostele manželku, teď toho upřímně lituji, jen nevím, kam jí mám vrátit, aby mi bylo odpuštěno.
Farník se při zpovědi ptá faráře, co má dělat, když v kostele něco vzal a teď toho lituje ?
Farář mu odpoví, že rozhřešení dostane až potom, co vrátí to, co si v kostele vzal a svého činu bude upřímně litovat.
Na to "hříšník" odpoví: „Vzal jsem si před roky v kostele manželku, teď toho upřímně lituji, jen nevím, kam jí mám vrátit, aby mi bylo odpuštěno.