Auto nabíječka

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

NEVO
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od NEVO »

burek: no ma tiež takú obyč. a tuším ju kupoval priamo v LIDL :D
ja nevravím že je zlá, len že je to v podstate ten nejjednoduchší systém ktorý funguje už roky a nemá sa na nom čo posrať, pretože tam takmer nič nieje (LOL)
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

NEVO píše:burek: no ma tiež takú obyč. a tuším ju kupoval priamo v LIDL :D
ja nevravím že je zlá, len že je to v podstate ten nejjednoduchší systém ktorý funguje už roky a nemá sa na nom čo posrať, pretože tam takmer nič nieje (LOL)
Bavíme sa o pulznej nabíjačke, takže nie je to len trafko. A druhá vec, neznášal som roky LIDL. Zmenil som na neho názor. Veľa vecí majú kámoši v dielni a fakčia roky lepšie ako značkové kokotiny, ktoré len reklamovali. Medzi nimi je aj brúska BOSCH - pre tvoje info.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
NEVO
Přispěvovatel

Příspěvek od NEVO »

pulzná, aha :D
Inak ja na LIDL nekydám, len tam nerád chodím, pre ich blbý systém pokladní, je ich tam 6 a ide 1 max 2 (LOL)
ak ak máš na mysli náradie parkside, tak nieje najhoršie, ale nieje na dennodenné používanie, a to že ma niečo značku Bosch neznamená že je to niečo super a profi,
pre tých ktorý to ešte nevedia, tak zelené náradie bosch, je hobby systém a sú to fakt shitty ktoré moc nevydržia, Bosch profi je modré a tie už niečo vydržia, a ja osobne Bosch moc nemusím je drahý a za tu cenu toho moc nevydrží !
osobne radsšej Makytu, je lacnejšia aj servis je za menej než bosch
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já měl dojem, že Makita je dražší..? Já si koupil rozbrusku Bosch zelenou v D za 105 marek v roce 1993 a mám jí dodnes, a to jsem tehdy netušil, co je hobby a profi. Ale když jsem chtěl vyměnit ložsko v hlavě u převodu, zjistil jsem, že je na jedno použití součástí celé hlavy..Ale upravilo se to, ale zároveň mi došlo , že to holt není Metabo, super flexa. Ale jak píše předřečník, už bych do Bosche nešel, kdoví kde to dělají...
nepropadat panice...
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

[quote="NEVO"]

Mal modrú Bosch, ale to je jedno. Aj na náradie treba šťastie, tak ako na auto. U nás, či LIDL či TESCO - jeden diabol. Milión pokladní a funguje jedna. Niekedy to nechám v košíku a odídem.
:)
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
NEVO
Přispěvovatel

Příspěvek od NEVO »

to máš pravdu že treba mať štastie na dobrý kus :D
a to stým košíkom robí dost ludí, občas aj ja (LOL)
miro123456789
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miro123456789 »

Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“