zdravim
Má audi a3 quattro rocnik 2001-2003 stalej pohon nebo Haldex jako např golf4,leon?
díky za postrehy
Audi A3 ASZ 96kw 2002 quattro
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- L_u_c_k_y_n
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Audi A3 ASZ 96kw 2002 quattro
EX Cordoba Tdi AFN, VA ,ATD+keramika, s764,FMIC,chip DP 165ps
EX Leon Tdi ALH 66kW -> VKLR 2.5bar, Mirulu soft 260hp
Daily TSI CBZB 77kw
For Fun Corvette c4 5.7 V8

EX Leon Tdi ALH 66kW -> VKLR 2.5bar, Mirulu soft 260hp
Daily TSI CBZB 77kw
For Fun Corvette c4 5.7 V8
Golf II ma klasicku VISCO spojku ktora reaguje mechanicky na rozdiel otáčok vstupnej a vystupnej hriadelke. Golf I snad ani 4x4 neboli ci ano?TDI tech píše:Vsetky VW co maju motor ulozeny priecne maju spinany zadny nahon cez spojku Haldex ( starsie maju volnobezku napr. Golf 1H a pod.). A tie co maju motor ulozeny pozdlzne, maju pernamentny pohon cez medzinapravovy diferencial Torsen.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Golf 1H ma volnobezku (Golf 1H nieje Golf 1, ale Golf 3 generacie )octaviask píše:Golf II ma klasicku VISCO spojku ktora reaguje mechanicky na rozdiel otáčok vstupnej a vystupnej hriadelke. Golf I snad ani 4x4 neboli ci ano?TDI tech píše:Vsetky VW co maju motor ulozeny priecne maju spinany zadny nahon cez spojku Haldex ( starsie maju volnobezku napr. Golf 1H a pod.). A tie co maju motor ulozeny pozdlzne, maju pernamentny pohon cez medzinapravovy diferencial Torsen.