Nefunkční řazení automatu b5 142kw 2,8 vr6

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Tomasb5
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Nefunkční řazení automatu b5 142kw 2,8 vr6

Příspěvek od Tomasb5 »

Zdravím, mám problém s řazením v passatu víše uvedeném, delphi píše přerušení nebo skrat na kostru ventylu 7 (ventil dnes měněn z jiného automatu) Chyba zůstává, prosím o radu kam vede kabel od ventilu v převodovce abych ho mohl proměřit případně nahradit (pokud by někdo měl schéma bylo by to super) Všem děkuji za rady
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

kablovacka vo vani, alebo konektor na automatke...ventil 7 vede do jednotky pod nohami spolujazdca ;) pozri ci nie je zatopena
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Tomasb5
Sběrač informací

Příspěvek od Tomasb5 »

včera jsme se v tom trochu hrabali, proměřil jsem všechny kabeli co vedou od ventylu 7 k propojení u převodovky, a od propojení k jednotce pod nohama.. všechny kabeli ok, jednotka suchá nevytopená ale máme podezření na ní jestli ji něják negrabe..
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

pozor to ze odmeras merakom ze je kabel OK..este neznamena ze je OK ;) Inak jednotka mohla byt vytopena uz predtym ....a dnu sa niečo deje. Ak si trufas, otvor ju a kukni dnu.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Tomasb5
Sběrač informací

Příspěvek od Tomasb5 »

je mi to jasné, ale měli minimální odpor takže soudím že je ok, ventil má odpor cca 800ohmů a na rozpůlení bych si troufl jenom nevím co bych vykoumal.. vyzkouším sehnat nějákou jednotku se stejným číslem a hodím jí tam na chvilku co to udělá.. každopádně co nechápu, že když jednotku odpojím tak to dělá vše stejně jako se zapojenou.. spátečka tam jde, a D taky jenom na 5ku, sekvenčka nejde a zařazování 2,3,4 také nic..
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“