Zdravim ted jsem privezl nove audi 2002 a6 2,5 TDI 114kW. Jen mam divne, starty. Jednou to naskoci na brnk a jednou dlouho musim tocit, zhaveni zhasne hned, baterie ok, k dispozici diagnostika-jen kam se podivat?-dle pc cisto.
Nene nemam allroada, mam obyc předokolku. Dobře, zjistím kolik dava vstřik na diagnostice. A tlak motoru. Čerpadlo nevím jak je nastavený. Nějaký šikovný odborník na 2,5 ky na severu je?
Tak první zjištění takové, že mi kolega řekl at rano připojim auto na startovací kabely ke druhému a zkusím to natočit, auto chytlo na brnk. Takže baterka špatná přitom když normálně funguje? Prý se tam dává z orginálu nejaká 92ah
Když sem v únoru audi koupil byla v ní modrá varta 90ah.první starty nic moc.v dubnu sem koupil 95ah nějakou ak kterou mají v elitu a protože hodně používám webasto v listopadu bylo poní.tak sem koupil toho silvera kterýho sem měl vyzkoušenýho ze starýho auta taky s webastem
rsakmichal píše:Taky jsem přemýšlel že bych koupil větší,ale abych to tím hýčkáním že koupím ještě větší nepřehnal a alternator to stihal dobíjet.
- to skade mate ten mytus ze vecsiu baterku nebude alternator stihat dobijat? inac na tuto poveru tusim veri polovica obyvatelstva netusiaca nic o elektrike....