Synchronizace vacky 2.0 TDi BRT
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Synchronizace vacky 2.0 TDi BRT
zdravim.
Delal jsem rozvody,ale podle cteni si myslim,ze mam blbe hodnoty synchronizace vacky,tak bych chtel porovnat u ostatnich jake maji hodnoty.
Proto prosim,jestli bude nekdo ochotny,tak at sem hodi sve hodnoty.ja mam -2.9
Delal jsem rozvody,ale podle cteni si myslim,ze mam blbe hodnoty synchronizace vacky,tak bych chtel porovnat u ostatnich jake maji hodnoty.
Proto prosim,jestli bude nekdo ochotny,tak at sem hodi sve hodnoty.ja mam -2.9
nahon jsem si poresil zatim,ze jsem si vymenil ty tycku a hotovo.byla lehce otlucena,ale zadny extrem.ja vim,ze ideal je na pripravky,ale ne vsechny pripravky prej sedi presne,tak proto se ptam jestli nekdo vlastni motor BRT a byl by ochotny se podivat na synchronizaci a napsat to sem,tak bych byl rad,abych si to mohl porovnat.tusim,ze pred vymenou jsem tam mel -4.4 a ted mam tech -2.9 a prijde me vyssi spotreba,ale mozna jenom na palubaku
u BRT jsem rozvody dělal a řekl bych že na nulu jsem to nedával, můžu se podívat kolik ta synchronizace je až se k tomu dostanu (má to brácha) dávali jsme to na přípravky. vyvažováky jsme taky vyřešili jen tyčkou a zatím dobrý (má to 230 tis)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Už to tu bylo milionkrát psaný. A stejně se najde nějaký chytrák, co špekuluje.U motorů, kde je snímač kliky venku na simeringu je jediný správné nastavení rozvodů na přípravky.Takže nechápu, co chceš srovnávat,když je každý motor nastaven jinak. Takže blbost na entou.
Nech tam těch -2,9 a raději vyřeš pořádně vyvažováky-ne novou tyčkou, která se stejně časem protočí. Pak tu brečíte,jak želvy,že jste mysleli...

Nech tam těch -2,9 a raději vyřeš pořádně vyvažováky-ne novou tyčkou, která se stejně časem protočí. Pak tu brečíte,jak želvy,že jste mysleli...
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
ja to na pripravky udelal,ale mam jinsi hodnotu jak minule rozvody a aj spotreba se chova jinak,tak proto jsem chtel porovnat s jinyma aj kdyby kazdy motor byl jinak,tak jsem se dozvedel ,ze nekdoto ma jak ja na -2,9 a dalsi na -3,4 ,takze to necham tak.vyvazovaky budu resit casem.zatim jsem se ujistil jak vypada ta hridelka a dal novou a musi zatim vydrzet