Regenerace DPF
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Regenerace DPF
Ahoj kluci je regenerace DPF co 350-400km v pořádku?Jedná se o TDI PD nejedná se o comonrail.Dle pár lidí pdčka regenerují cca po těch 400km.Jaký je váš názor?
VW GOLF IV 66KW ALH
VW GOLF IV 81KW ASV
VW GOLF IV 74KW AKL
VW GOLF IV 81KW ASV
VW GOLF IV 74KW AKL
Regeneracia po 350km neni až taký ,,děs,, ako píšeš.
Max. možnú vzdialenosť akú na PD motoroch môžeš najazdiť medzi regeneráciami je 400km!
Záleží či sa tých 350km medzi regeneráciami drží alebo stále znižuje.
Ja som mal na PD cez 300 000km s DPF ale tam už regenerácia od regenerácie prejdená vziadlenosť klesala zhruba po 5km.
Tak filter išiel na čistenie a teraz medzi regeneráciami cca 395-398km a je jedno či je jazda na krátke trate alebo 400km spravím na jedno naštartovanie.
Max. možnú vzdialenosť akú na PD motoroch môžeš najazdiť medzi regeneráciami je 400km!
Záleží či sa tých 350km medzi regeneráciami drží alebo stále znižuje.
Ja som mal na PD cez 300 000km s DPF ale tam už regenerácia od regenerácie prejdená vziadlenosť klesala zhruba po 5km.
Tak filter išiel na čistenie a teraz medzi regeneráciami cca 395-398km a je jedno či je jazda na krátke trate alebo 400km spravím na jedno naštartovanie.
Aj mna to akosi zaskocilo... dlho som sa drzal niekde medzi 370-380km na regeneraciu a da sa povedat ze z jedneho dna na druhy a islo to tak 2-5 km na regeneraciu dole... a uz to bolo cca 320-330km a ked som menil spojku som sa rozhodol aj dpf von a na cistenie...Bezpy píše:Ne ne zdá se mi že se čas mezi regeneracemi nezkracuje.Ale docela se divím že se ti to takhle skokově snižovalo??
Tak to je pěkné doufám že mi to ještě nějaký pátek vydrží regenerovat po těch skoro 400km .A když vám to regenerovalo častěji nepřibývala vám nafta do oleje??Pravda je že to by vám to muselo regenerovat asi mnohem častěji..
Jinak kluci nevíte někdo proč mi ukazuje diagnostika u aktuálního zanešení od poslední regenerace pořád 0% dřív mi to normálně ukazovalo????Diagnostika bez chyb.
Díky
Jinak kluci nevíte někdo proč mi ukazuje diagnostika u aktuálního zanešení od poslední regenerace pořád 0% dřív mi to normálně ukazovalo????Diagnostika bez chyb.
Díky
VW GOLF IV 66KW ALH
VW GOLF IV 81KW ASV
VW GOLF IV 74KW AKL
VW GOLF IV 81KW ASV
VW GOLF IV 74KW AKL