Turbo píská
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Turbo píská
Zdravím, Mám dotaz před 30 000 tisíci jsem dělal repas turba, od té doby turbo normálně funguje, akorát začlo pískat, postupně se ten zvuk začíná zvýraznovat. Ten zvuk bych přirovnal, jako když jede sanitka je to normální ? nebo to mám začít řešit. Říkám auto jede normálně akorát ten zvuk. Díky všem
Škoda octavia 2.0 TDI
Škoda octavia 2.0 TDI
nebo tam něco padlo, jednou jsem dělal na rychlovku výměnu/repas na BKD a la "zítra s tím jedu do Chorvatska" tak mi to kámoš v Turbocaru zařídil že to bylo rychle, namontoval jsem to, dovolenou v poho odjeli ale vrátili se a houkalo to,vyndal jsem žhavky a jedna byla ukápnutá
stačí i když se urve kus karbonu a v plným kalupu to tam vletí...
Tak veru, stačí prípadne aj šmejdový vzducháč a turbá húkajú, pri tých otáčkach aj hociaké miniatúrne nečistoty dokážu lopatkám uškodiť.roman1648 píše:nebo tam něco padlo, jednou jsem dělal na rychlovku výměnu/repas na BKD a la "zítra s tím jedu do Chorvatska" tak mi to kámoš v Turbocaru zařídil že to bylo rychle, namontoval jsem to, dovolenou v poho odjeli ale vrátili se a houkalo to,vyndal jsem žhavky a jedna byla ukápnutá
Na to turbo jsem nalítal kolem 240 000 tisíc, a nikdy jsem nezaznamenal, že by pískalo, problém byl že už bylo zanesené a auto nejelo a padalo do nouzáku, ale jak jsem psal pískání žádné. Po repasi jsem hned zjistil, že auto ok krásně táhne a jede akorát, že turbo začlo pískat jako sanitka a postupně se to zvýraznuje. Není to nic važného, když má člověk zaplé rádio, tak to vůbec neslyší, ale nechci něco zaspat, aby se mi pak třeba nerozletělo, tak jsem vděčný za každý názor a radu 

zalezi co piska..ak piskaju lopatky....len vymenit prevazit...videl som uz piskat turbo pomedzi housing (pri repase dali starý O kruzok na housing), porom vedia piskat hadice...atd...
moja rada = nove turbo, nie repas.
moja rada = nove turbo, nie repas.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke