Zdravim,mam takovy specificky dotaz pro zasvecene, jedna se o mJet 16v 103kw.
Slapnu na podlahu cca ve 2tis ot,auto zacne okamzite akcelerovat(turbo tlaci),ale behem asi 2vterin jako by me nekdo ucpal sani,opadne akcelerace a pak zase zacne stoupat,ale uz volneji. Na startu je to jako by me nekdo nakopnul, pak me zachytl a pak me pomalu zase poustel. Jednotka bez zavad,bez dymu,spotreba 5,7.
Diky za info
Dira?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Koukam,ze zatim nikdo nic...skoda mam novej poznatek
můj problém je v podstatě takový,že při sešlápnutí plynu je prudká akcelerace,která ale asi během 2vteřin opadne a zase začne pomalu stoupat,dnes se mě stalo,že jsem sešlápl do kopce a byla taková houpačka,nahoru,dolu,nahoru,dolu...tak jsem na radu odpojil váhu vzduchu a jel to otestovat,nástup není tak rychlý,ale je plynulý v celém spectru,když jsem na cestu zpět váhu zase připojil,nástup byl větsí,ale po vteřině zase skončil a pak se postupně začal vracet. Otázka zní,mám koupit novou váhu??? Nerad bych vyhazoval prachy do koše.... Magneti marelli 1400kč,Bosch 2500kč.Počítám,že v originále tam bude marelli
Dik
můj problém je v podstatě takový,že při sešlápnutí plynu je prudká akcelerace,která ale asi během 2vteřin opadne a zase začne pomalu stoupat,dnes se mě stalo,že jsem sešlápl do kopce a byla taková houpačka,nahoru,dolu,nahoru,dolu...tak jsem na radu odpojil váhu vzduchu a jel to otestovat,nástup není tak rychlý,ale je plynulý v celém spectru,když jsem na cestu zpět váhu zase připojil,nástup byl větsí,ale po vteřině zase skončil a pak se postupně začal vracet. Otázka zní,mám koupit novou váhu??? Nerad bych vyhazoval prachy do koše.... Magneti marelli 1400kč,Bosch 2500kč.Počítám,že v originále tam bude marelli
Dik
Punto 1.2 60ELX 
Stilo mJet 1.9 16V
Ex:A6 AVANT 2.5TDi(AKE),Lybra 1.6i,Bravo HGT 20V,AR 166 V6T.B.,Stilo Abart 20V,Marea 20V,Fabia SDi,Vento TDi

Stilo mJet 1.9 16V

Ex:A6 AVANT 2.5TDi(AKE),Lybra 1.6i,Bravo HGT 20V,AR 166 V6T.B.,Stilo Abart 20V,Marea 20V,Fabia SDi,Vento TDi
Log z ranní jízdy, importovat do grafu MultiEcuScan...třeba by někoho něco napadlo,díky
https://mega.nz/#!cZljSaID!K4y_YGPJGavk ... Uktqp1slCc
https://mega.nz/#!cZljSaID!K4y_YGPJGavk ... Uktqp1slCc
Punto 1.2 60ELX 
Stilo mJet 1.9 16V

Stilo mJet 1.9 16V