výměna rádia no-can za can
Moderátoři: šulda, Moderátoři
výměna rádia no-can za can
Zdravím všechny,měl bych dotaz jestli je nějaká možnost nahrazení rádia Audi Chorus bez canu za rádio Symphony II s canem v A6 r.v.98.Prostá záměna přináší známé problémy-nesvítí a vypíná se.Slyšel jsem něco o nějakých can emulátorech, ale nemohu najít žádný odkaz.Neví někdo jak na to?Dík.
-
- Přispěvovatel
Re: výměna rádia no-can za can
Tak něco podobnýho má kamoš v Superbu,ale asi to má špatně zapojený,protože diagnostika nemůže najít rádio.On už to takto koupil a strašně ho vytáčí,když musí každou chvíli zapínat rádio a nebo je vypnout,jelikož se mu nevypíná při vytažení klíčku.Bylo by možné nějaké zapojení rádia.díkvan píše:Zdravím všechny,měl bych dotaz jestli je nějaká možnost nahrazení rádia Audi Chorus bez canu za rádio Symphony II s canem v A6 r.v.98.Prostá záměna přináší známé problémy-nesvítí a vypíná se.Slyšel jsem něco o nějakých can emulátorech, ale nemohu najít žádný odkaz.Neví někdo jak na to?Dík.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Přispěvovatel
audina ma klasicky len predne repro. zadne idu po line out a do zosilovaca vzadu v kufry. takze asi tak strucne. line out pre lavy zadny a pravy zadny repro ide zo zlteho konektora ktory sa pripaja do toho sirsieho konektora na radiu celkom hore.
snad sa chapeme sa mi nechce pisat velmi. hmm sorry
kamos ma ten isty problem ma can radio z a6 2003 a hore v a4 2000 a to iste. nesvieti vypina sa po urcitom case a idu len prene repro. skusal som kodovat vselico ale nejde ani nepojde. tak ho asi preda.
snad sa chapeme sa mi nechce pisat velmi. hmm sorry
kamos ma ten isty problem ma can radio z a6 2003 a hore v a4 2000 a to iste. nesvieti vypina sa po urcitom case a idu len prene repro. skusal som kodovat vselico ale nejde ani nepojde. tak ho asi preda.