výměna rádia no-can za can

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

van
Nováček
Odpovědi: 0

výměna rádia no-can za can

Příspěvek od van »

Zdravím všechny,měl bych dotaz jestli je nějaká možnost nahrazení rádia Audi Chorus bez canu za rádio Symphony II s canem v A6 r.v.98.Prostá záměna přináší známé problémy-nesvítí a vypíná se.Slyšel jsem něco o nějakých can emulátorech, ale nemohu najít žádný odkaz.Neví někdo jak na to?Dík.
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Nakóduj symphony na 00401 a půjde.Mám Can Symphony ve staré dodávce a jde jak má
laurin.clement
Přispěvovatel

Re: výměna rádia no-can za can

Příspěvek od laurin.clement »

van píše:Zdravím všechny,měl bych dotaz jestli je nějaká možnost nahrazení rádia Audi Chorus bez canu za rádio Symphony II s canem v A6 r.v.98.Prostá záměna přináší známé problémy-nesvítí a vypíná se.Slyšel jsem něco o nějakých can emulátorech, ale nemohu najít žádný odkaz.Neví někdo jak na to?Dík.
Tak něco podobnýho má kamoš v Superbu,ale asi to má špatně zapojený,protože diagnostika nemůže najít rádio.On už to takto koupil a strašně ho vytáčí,když musí každou chvíli zapínat rádio a nebo je vypnout,jelikož se mu nevypíná při vytažení klíčku.Bylo by možné nějaké zapojení rádia.dík
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

Obrázek
Obrázek
van
Nováček

Příspěvek od van »

Ale jak ho mám nakódovat na 00401 když mi ho jak popsáno i v minulém příspěvku diagnostika ani nevidí.Je to A6 z r.98 a ta snad ani CAN nemá.Mám ho tedy nakódovat v nějakém novějším autě s canem a pak ho přendat a měl by fungovat?
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

nevidí ho proto,že nemáš do ISO konektoru dotažené "K".Dotáhni ho tam z diag.zásuvky a je to.
van
Nováček

Příspěvek od van »

tak už jsem to tam propojil,spojil jsem se s rádiem a je nakódované na 00201, zadní repráky jsem připojil k předním, protože rádio ani nemá na ně konektory, ale stejně nesvítí knoflíky a nesvítí.Display ano.
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

No sakra ty jsi chytrý??Jak to,že rádoi nemá na zadní repro konektrory??To ti řekl kdo??Kdo ti řekl,že můžeš zadní dát na přední??Ohmův zákon ti nic neříká?Zatěžuješ v rádiu koncový stupeň,tak se nediv,až ti shoří
van
Nováček

Příspěvek od van »

Na to jsem přišel tak,že u rádia fyzicky chybí pin 1,2,7,8 u prostředního reproduktorového ISO konektoru.
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

tak to je nějaký střep.Samozřejmě že je li rádio neporušené,má obsazené všechny piny.Pak se nediv,že ti ani nesvítí,když z něj někdo vylámal i piny.
van
Nováček

Příspěvek od van »

Nepřipadne mi,že by se do něj někdo lámal, je to originál Symphony II s měničem na 6CD do Audi A6.S těmi repráky to nějak ještě pořeším,aby zátěž byla správná, ale vadí mi ty nesvítící knoflíky.Už se ani samo nevypíná,hraje normálně, jen ty knoflíky.
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Jo počkej.To je origo Symphony do audi.Já měl namysli že máš Octávácke symphony
van
Nováček

Příspěvek od van »

Tak tak, a teď už se zase i samo vypnulo. Asi to bez toho blbého Canu přece jen nepojede a ani to osvětlení.
laurin.clement
Přispěvovatel

Příspěvek od laurin.clement »

Dík za rady zítra vyzkouším a dám vědět jak jsem dopadl.......
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

audina ma klasicky len predne repro. zadne idu po line out a do zosilovaca vzadu v kufry. takze asi tak strucne. line out pre lavy zadny a pravy zadny repro ide zo zlteho konektora ktory sa pripaja do toho sirsieho konektora na radiu celkom hore.

snad sa chapeme sa mi nechce pisat velmi. hmm sorry

kamos ma ten isty problem ma can radio z a6 2003 a hore v a4 2000 a to iste. nesvieti vypina sa po urcitom case a idu len prene repro. skusal som kodovat vselico ale nejde ani nepojde. tak ho asi preda.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“