ovzdušnění abs
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
ovzdušnění abs
při repasu zadního brzdiče mi vytekla brzdovka hold to chvilku trvá a po klasickým ovzdušnění všechno v pohodě bez bublin pedál tvrdej ale po nastartování se pedál propadá je to zavdušněný abs ?
případně jak na to ? návod http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ECn%ED+abs znám ale vag mi to nepodporuje, navíc tam Huml psal že je to jenom pro auta s eds
případně jak na to ? návod http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ECn%ED+abs znám ale vag mi to nepodporuje, navíc tam Huml psal že je to jenom pro auta s eds
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
-
- Aktivista
-
- Aktivista
tak si nestěžuj, když nemáš žádní vybavení na odvdušnění, zatlačíš jen pístek a bude se ti propadat pedál,
moje žena si koupila novou oktávku, nyní ji máme čtyři roky, kdykoliv jsem dupl na brzdu a nbastartoval pedál se pomalu propadal, tento efekt je tam z výroby,
asi před měsícem vyhodili z stk brava schnilá trubka z abs k levému kolu,
vyrobil jsem trubku přehodil a
pedál se nepropadal
moje žena si koupila novou oktávku, nyní ji máme čtyři roky, kdykoliv jsem dupl na brzdu a nbastartoval pedál se pomalu propadal, tento efekt je tam z výroby,
vyrobil jsem trubku přehodil a

-
- Aktivista
U Brava se tyto věci nestávají, tu nevyrábí koncern...slovacek.milos píše:tak si nestěžuj, když nemáš žádní vybavení na odvdušnění, zatlačíš jen pístek a bude se ti propadat pedál,
vyrobil jsem trubku přehodil apedál se nepropadal

Nejlepší krok má koncernové auto, když jsou brzdy po soli v zimě zarezlé, jakmile je jen chceš uvolnit a vyčistit, nastává často tento problém. Není to nic , co mě nutí hodit všechny z koncernu do jednoho pytle, ale dělají to i dodávky a bylo majiteli dodávky v autorizáku řečeno, ŽE JE TO NORMÁLNÍ..což je hovadina..Mají tam prostě v něčem chybu...Je to problém pro mechána, krade mu to čas, což jsou peníze..

nepropadat panice...
-
- Aktivista
[quote="jericho-3"]
v autorizáku řečeno, ŽE JE TO NORMÁLNÍ..což je hovadina.
nesleduju tento problém abych ho nějak víc řešil, ale co si moje stará koupila nové auto tak jsem to zkusil a pedál se propadal, pomalu až na podlahu
v autorizáku řečeno, ŽE JE TO NORMÁLNÍ..což je hovadina.
nesleduju tento problém abych ho nějak víc řešil, ale co si moje stará koupila nové auto tak jsem to zkusil a pedál se propadal, pomalu až na podlahu
mě se to propadá taky na mím TDI bez motoru pohoda natočim a de pomalu k zemi
za jízdy bez problémů brzdí jak šlak
kolega v práci má supa 2012ku to samí
s těma trubkama je to zajímavý to okouknu ted sem měnil komplet zadky i s trubkama na jednom benzínáku oktě až se ukáže hned to zkusim
za jízdy bez problémů brzdí jak šlak
kolega v práci má supa 2012ku to samí
s těma trubkama je to zajímavý to okouknu ted sem měnil komplet zadky i s trubkama na jednom benzínáku oktě až se ukáže hned to zkusim

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
-
- Aktivista
Takže dnes mi známej s oktou 1,6-55kw-1998 napsal že se mu pedál při nastartovanym autě nepropadá
Měnil sem tam komplet zadní brzdy a to i s lanovody ruční brzdy a brzdovými trubkami ,co dou od nápravy na plzenských škoda dílech sou za cca 750 i s poštou
No sem nalomen si je u svýho Tdi taky obědnat a vyměnit

Měnil sem tam komplet zadní brzdy a to i s lanovody ruční brzdy a brzdovými trubkami ,co dou od nápravy na plzenských škoda dílech sou za cca 750 i s poštou

No sem nalomen si je u svýho Tdi taky obědnat a vyměnit

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
-
- Aktivista