centrální zamykání
Moderátoři: šulda, Moderátoři
centrální zamykání
Zdravím, mám Škoda Octavia 1, při odemčení vozidla se vozidlo po 30 s samo opět zamkne a to i pokud mám otevřené dveře. Vím, že pokud je neotevřu tak se sami za 30 s zamknou, to je v pořádku. Ale pokud otevřu dveře a nechám je klidně otevřené, tak se vozidlo pokaždé samo zamkne. Nevíte někdo kde může být problém. Díky
-
- Přispěvovatel
zkus sundat tapec a kouknout na kabelaz na ridicovych dveřích.vencik11 píše:dělají to pouze dveře u řidiče, pokud otevřu jiné, tak se auto nezamkne, takže zřejmě zámek u řidiče (je tam ale nový, cca 3 měsíce stary)
Škoda Octavia Combi, L@K 1.9 TDI 81kW - ASV , rv. 2000
Škoda Octavia II. facelift, 2.0 TDI 103kW - CFHC, rv. 2012
Škoda Octavia II. facelift, 1.6 TDI 77kW CAYC, rv. 2011
Škoda Octavia III. facelift 1.6 TDI 85 KW, rv. 2018
Škoda Octavia II. facelift, 2.0 TDI 103kW - CFHC, rv. 2012
Škoda Octavia II. facelift, 1.6 TDI 77kW CAYC, rv. 2011
Škoda Octavia III. facelift 1.6 TDI 85 KW, rv. 2018
-
- Aktivista
problém treba hladat už v novom dieli,vencik11 píše:dělají to pouze dveře u řidiče, pokud otevřu jiné, tak se auto nezamkne, takže zřejmě zámek u řidiče (je tam ale nový, cca 3 měsíce stary)
zkus třeba v komfortu nastavit selektivní zamykání, neb o prostě v aktivních kanálech základní nastavení, zapsat si hodnoty a postupně tam nasázet nulu, párkrát se mi to povedlo, přesto že to nejde jen úpravou emprom, ale možná trpím bájným lhaním nebo mám už paranouiní pamět,
Bud káble mezi dveřma nebo bordel v konektoru řj okna nebo toto:http://www.vectra-club.cz/viewtopic.php?f=15&t=70
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Tak jsem ještě na to koukal, při otevření dveří řidiče nefunguje stropní osvětlení, ani světelko dveří a ani na palubním počítači se neobjeví symbol otevřených dveří a také nefunguje bzučák na světla. Čidlo otevřených nebo zavřených dveří je přímo v tom zámku dveří(mikrospínač) nebo je někde ještě jiné. Díky za odpověd
-
- Aktivista