BMN 2.0 TDI - log trhania

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mirjamec
Nováček
Odpovědi: 0

trasenie

Příspěvek od mirjamec »

čaute pripajam sa kteme s podoboným problémom.. menil som motor mam O2 BKD 2005

a mne pri akceleracii na 4,5,6 stupni trasie motor.. nieje to ako keby vynehaval len pri akceleracii sa trasie.. za studena je to citi minimalne ale ked sa zohreje tak dost.. ako keby bol zotrvacnik KO ale ten som menil. . vstreky boli nahodene aj na druhom aute tie by mali byt ok.. na diag je bez chyby trysky maju odchylky v tolerancii 0,65 vsetky.. krutiaci moment v zabere vypisuje 410 nm ma to aj chip studene starty su v pohode na brnk aj za tepla.. neviete poradit
vlubosh
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od vlubosh »

Odmlčal som sa na dlhšiu dobu, Tandem pretesnený, už netlačí olej do nafty, ale trhanie pretrváva, predstavte si že rozvod aj napriek nastaveniu podľa prípravkov nesedel o 1 zub, teraz je už na 0 podla VCDS, vstreky sme opäť vytiahli, pozreli sedlá v hlave, špičky vstrekov a celé to poskladali späť, trhanie sa vystupňovalo už do nižších otáčok. Idem dať na repas vstreky a ak už ani to nepomôže tak to pustím do Dunaja :D Alebo ešte demontujem hlavu a pozriem aj tú...

Prečo ale mám podla VCDS jednotku 03G906018AN keď podľa Etky atd mi hovorí že tam je 03G906018DJ, nikde som sa nedohľadal či je to náhrada alebo čo :D
Seat Altea FR 2.0 TDi BMN 125 kW, 2006
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“