Bmw 530d e39 135kw nouzak

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Míšánek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Míšánek »

To je hodně zvláštní. Každopdáně ty tlaky co teď píšeš jsou už dost kritické.

Napadá mne, že se teda možná mohlo posrat i čidlo tlaku na středotlakém okruhu. Toto čidlo je umístěno přímo na palivovém filtru. Ale je to divné.

Změř ty všechny veličiny při jízde, už ti to tady opakujem poněkolikáté. Jedna věc je, jaké jsou hodnoty při běhu na volnoběh, kdy motor žere nulanula hovno když je bez zátěže a tudíž nepotřebuje takový přísun nafty, a druhá věc je, jaké jsou úbytky tlaků v jednotlivých větvích palivového systému při plné zátěži, kdy motor právě ten tlak potřebuje ale někde dochází evidentně k jeho poklesu... ...nejspíš.

Každopádně dokud nevyřešíš správně fungující středotlakou větev, na které budeš mít za všech okolností tlak okolo 3,8 baru, tak nemá cenu něco řešit dál.

Díval ses už na tu podávačku v nádrži a na její sítko, jestli náhodou neni zamrdané?
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

koukal a cistil to sitko zitra si pujcim to cidlo co je na cerpadle a myslim ze semi projel zpetnej ventyl z privodu z filtru to jde na tecko a pod teckem je zpetak jestly neni projetej zkousel jsem prehazovat hadice z filtru primo do cerpadla
moje skype je Mira.B.M.W
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

Cidlo na cerpadle? Si delas prdel asi:) Dej to proboha nekomu kdo vi alespon zaklady a necha si i poradit. Jo a podavacka v nadrzi s chodem motoru nema nic spolecneho, pokud je v nadrzi 10l paliva a vic, auto normalne funguje bez ni.....
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

To je vlastně fakt, v případě že je v nádrži víc než 10l nafty si středotlaké čerpadlo je schopno nasát naftu z pravé půlky nádrže, je tak, že?

A ano, čidlo na střední (podávací) tlak je na palivovém filtru, ne na čerpadle
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

nevim tady na kladne to neumej to co tu pisete krome cidla na cerpadle jsem z kousel cekam na cidlo obednal jsem nove proto ze za stary chtej 2 tisice a na diagnostiku tady nikdo normalni neni z bmw diagnostikou mi to vic dodelal ze jde jen do 2900 otacek
moje skype je Mira.B.M.W
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Kurva jsi snad po lobotomii nebo co? (LOL) Na žádném z těch tří čerpadel neni žádné čidlo (hm)
(wallbash)
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

myslím regulační ventil na čerpadle uz ho mam tak uvidim co to bude delat měnil jsem stredotlaky čerpadlo na listě čidlo v nádrži jsem cistil sejtko a ráno budu delat regulační ventil řešil jste nekdo tuhle chybu 1190
moje skype je Mira.B.M.W
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

Jeste se divis tomu co jsem psal posledne? Je to dement co neumi cist a nepochopi co mu radis, ztrata casu neco psat....
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

Bmwrepair píše:Jeste se divis tomu co jsem psal posledne? Je to dement co neumi cist a nepochopi co mu radis, ztrata casu neco psat....
ty si dement kdyz nevis co tomu muze bejt vsechno mam vymeneni co ted vymenim celej motor tak jak to dela kazdej nikdo to neumite vyresit problem 1190 hlavne ze delate bmw nemam sem psat, das to do bmw servisu a nevedej nic a budou delat stejny veci jako ja a kazdej jinej
moje skype je Mira.B.M.W
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

takže chyba 1190 vyřešena úplná blbost to byla zadnej regulační ventil ani stredotlaky čerpadlo ani prodavacka v nádrži ani vstriky ani žádne čidla (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) ani hadice hahah
moje skype je Mira.B.M.W
dawe2706
Aktivista

Příspěvek od dawe2706 »

A kde teda byla chyba?
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Super, jsem rád že ti to funguje. Ale mohl jsi aspoň napsat co bylo špatně když se ti tady snažíme poradit... :roll: Je to teda aspoň většinou slušnost a ne se jenom pochlubit čím to nebylo
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

Byl to naftovej filtr kterej jsem kupoval novej pak napisu co to bylo za výrobce teďka tlačí středotlaké čerpadlo 4.6 barů koupíš novej naftovej filtr a je na nic mel jsem starej asi 3 roky a nasadil sem ho tam a bylo po problemu
moje skype je Mira.B.M.W
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

tak to je hodně divné...
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

Je to divné ale všechno je možné aspoň víme co to je za chybu 1190 pise to i bmw diagnostika
moje skype je Mira.B.M.W
Odpovědět

Zpět na „BMW“