problem passat po koupi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To je ťažko, no pri skúšobnej jazde si nič nevšimol (klíma, tacho)? Či ozaj všetko začalo až potom? (aj dobrí kamoši niekedy kecajú) Skúsil by som toho passata po dobrom vrátiť a keby to aj zrovna nevyšlo tak netreba jesť horúcu kašu a hrotiť to, chyby zmazať VCDS a pozrieť znovu, osobne si nemyslím že to bude zas taká tragédia podľa výpisu závad, ako vyzerá zvyšok auta samozrejme netuším)
já neříkám nutně to hrotit, samozřejmě je lepší se po dobrém domluvit, ale někteří prodávající jsou fakt hovada, voláš mu jen málem aby ses na něco zeptal a je schopnej tě vypičovat že co bys jakože za ty peníze nechtěl a že to mohl dávno prodat za víc blablabla, a že na to nebo na to se záruka nevztahuje a hned že se s ním můžeš teda soudit ale že stejně nic nevysoudíš a pod. tak takto jako ne
chápu že 18ti letej klučina sklapne a podruhý mu nezavolá...
já prostě preferuju poctivý jednání a to jak ze strany prodávajícího tak kupujícího, vím, v dnešní době ojebů trochu utopie ale co, tak jsem byl vychovanej
když něco prodávám, řeknu OK - je s tím to,to,to, čekej časem to a raději si udělej to, proto je cena taková a ne taková, chceš-nechceš
nemám opravdu zájem aby mě někdo po večerech vyvolával co jsem mu prodal za krám,nižší cena bude v tom případě druhořadá že..
chápu že 18ti letej klučina sklapne a podruhý mu nezavolá...
já prostě preferuju poctivý jednání a to jak ze strany prodávajícího tak kupujícího, vím, v dnešní době ojebů trochu utopie ale co, tak jsem byl vychovanej
když něco prodávám, řeknu OK - je s tím to,to,to, čekej časem to a raději si udělej to, proto je cena taková a ne taková, chceš-nechceš
nemám opravdu zájem aby mě někdo po večerech vyvolával co jsem mu prodal za krám,nižší cena bude v tom případě druhořadá že..
Každýmu starýmu autu něco je, tohle bude +/- 15 let starý, tak co čekat. Většinou to původní majitel prodává s nějakou závadou nebo nutným servisem. Málokdy narazíš na auto bez nutnosti cokoliv investovat, byť se to často uvádí. Pokud to bude jen kabeláž/jednotka po kobercem nebo nějaká špatná kostra a jinak je to auto ok, tak co řešit a vracet.
Octavia combi TDi ASV + Reesha chip prodáno
VW Sharan TDI
VW Sharan TDI
hosi ja to shrnu, vy ze me delate nekteri cvoka, jasne ze za 75 nekoupi vonavku ale taky to neni malo penez na passata 2003 - 15let stary auto. je jasny ze bude mit vady , at ma , vse se da opravit, tady jde o to ze nejede klima, je neco s cerpadlem atd.... tak aby auto za 75 nemel nakonec auto za 100 a to uz myslim je dost na 15let stary vuz ne? klucina je mladej nic otom nevi a uz ma hruzostrasny scenare. prodavajici je arogantni a nehodla se bavit.... nic pry autu neni.
nikde jsem nepsal ze chtel za 75 koupit fungl novy auto ,ale aby po ceste domu kdyz na miste se nic neprojevilo to zacalo vsechno....-cca 30km.
nikdo nechce koupit auto za 75 - 15let stary a hned donej vrazit 20 a to jeste nema udelany rozvody, filtry atdd ale resi jen vady ....
nikde jsem nepsal ze chtel za 75 koupit fungl novy auto ,ale aby po ceste domu kdyz na miste se nic neprojevilo to zacalo vsechno....-cca 30km.
nikdo nechce koupit auto za 75 - 15let stary a hned donej vrazit 20 a to jeste nema udelany rozvody, filtry atdd ale resi jen vady ....
Seat Altea XL BLS , turbo BMM+jednohmota HDS 57 by huml
zajeďte za Humlem, ať se vám na to mrkne a vyjádří se ohledně katastrofického scénáře..
, pak případně za právníkem.. ten by snad mohl na prodávajícího platit víc...
čerpadlo to nemá
klima nejde u kde čeho.. je to už skoro spotřebák..
nebude to taková hrůza
jinak auta valí všichni na kšeft.. jen pár to bere nějak vážně.. navíc, super auto vám ani venku levně nikko nedá.
já se snažím kupovat pěkné auta, dát vše poctivě do kupy, jak blbec, a pak mám akorát velký problém to vůbec prodat, v záplavě o kus levnějších mrdek..

čerpadlo to nemá
klima nejde u kde čeho.. je to už skoro spotřebák..
nebude to taková hrůza
jinak auta valí všichni na kšeft.. jen pár to bere nějak vážně.. navíc, super auto vám ani venku levně nikko nedá.
já se snažím kupovat pěkné auta, dát vše poctivě do kupy, jak blbec, a pak mám akorát velký problém to vůbec prodat, v záplavě o kus levnějších mrdek..
Vici to ja ti verim , kamarad ted shani auto pro pritelkyni, swift, polo .... 1.4 benal ... neni schopnej sehnat.... des a hruza ty stavy co prodavaji. Soukromin arogantni jeste.....
jo ja na to mrknu a kdyztak je poslu za humlem. ja stejne nic moc nepoznam. mrknu na diag smazu , mrknu na ten svazek pokud se me to na parkovosti podari najit a konec....
tak dam vedet....
jo ja na to mrknu a kdyztak je poslu za humlem. ja stejne nic moc nepoznam. mrknu na diag smazu , mrknu na ten svazek pokud se me to na parkovosti podari najit a konec....
tak dam vedet....
Seat Altea XL BLS , turbo BMM+jednohmota HDS 57 by huml