Octavia 1.9 Tdi ASV 81kw škube při nízkých otáčkách
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 1.9 Tdi ASV 81kw škube při nízkých otáčkách
Zdravím, mám problém se svou nově koupenou Octavii s motorem ASV 81kw. Při akceleraci v otáčkách pod 2 tisíce otáček auto škube. Čím více stlačím plyn, tím více auto škube a přestane zhruba až tak ve 2600 ot. Nárůst výkonu při sešlápnutí je mizerný a jde cítit, jakoby turbo málo tlačilo v nízkých otáčkách. Udělal jsem proto log na 4.rychlostní stupeň od 1500ot plný plyn a turbo opravdu tlačí málo v těchto otáčkách. Otázkou je proč? Regulace zatuhlá není a jde krásně rukou. hadičky jsou v pohodě, zkoušel jsem jestli udrží tlak. Na vrtulku turba jsem se nedíval. Váhu vzduchu jsem pro jistotu zkoušel vyměnit z totožného auta, ale stále auto poškubává. Přidávám foto logu. Kdyby něco někoho napadlo, co by bylo dobré zkontrolovat, tak dejte vědět. Díky 

Seat Toledo II 1.9TDi AGR 66kw,
FB Sprint 764
egr off
maf off
kat off
FB Sprint 764
egr off
maf off
kat off
Vyzkoušeno, tím to není. Budu zkoušet jinou řídící jednotku, tak se uvidí. Ono se to sice tváří, že je něco s turbem, ale je to něco jiného. Když netáhne turbo tak to prostě netáhne, ale toto vyloženě cuká. Jsem docela zvědavý, co to nakonec bude. Pokud to nebude řídící jednotka tak zkusím ještě otestovat čerpadlo a vstřikovače. Fakt nevíte nikdo, co ještě zkontrolovat?
Seat Toledo II 1.9TDi AGR 66kw,
FB Sprint 764
egr off
maf off
kat off
FB Sprint 764
egr off
maf off
kat off
- martinsidlo
- Aktivista
A baňka turba jde taky volně,bez drhnutí? Měl jsi ji venku?Drží podtlak? Lopatky turba sami padnou zpět bez sebemenšího zadrhnutí?
Až to zkontroluješ,dej vědět.
Až to zkontroluješ,dej vědět.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,770tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,770tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
- martinsidlo
- Aktivista