bmw e36 M3
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Baťa1
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
bmw e36 M3
ahoj mam na M3 3,2 problem s volnoběhem za studena i za tepla motor se třepe a jako by chtel chcipnout ale jede dál ne volně diagnostika nic neukazuje diky za rady
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
mistr ve sprintu do3,5ben 2016
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
Proste povrchni, dokud nemuzes napsat co neni jak ma byt, odpovedi se pravdepodobne nedockas Svicky ok, ale tlak paliva na volnobeh nebude kolisat a bylo by to znat hlavne v tahu. Tenhle motor umi i bez vahy takze ta pravdepodobne taky ne. Krom toho jak jsem psal, merene hodnoty a bylo by videt co neni jak ma. Jeste by me zajimalo jak byl Vanos delany, tam toho moc vymenit nejde a novy jsi asi predpokladam nekupoval
- Baťa1
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
byl sem u 3 radoby odborníku a řikaly že hodnoty ok a chyby žádné vanos je repas jinak dle mě je to jalové jezdilo to lepe
jo a spotřeba je tak o 2 litry věčí než předtím
ještě ted me kamoš poradil volno běžný elektrický ventil jinak nevim

VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
Hele nic ve zlem ale M-ko neni auto ktery ti opravi kde kdo. Repas vanosu je prvni vec nad kterou bych se pozastavil, do toho krom par gumicek a sady solenoidu nic nekoupis, Na volnobezny ventil bych taky nesazel, neodchazi a i kdyby, tak krom volnobehu by to vse fungovalo jak ma. Pokud neni pravidelny chod, muze to byt opravdu cimkoliv a podle mych zkusenosti to byva ve vetsine pripadu prave chyba vanosu a to spatne natocena vyfukova vacka. Co test vanosu? Projde? Delal to nekdo?
No nevim, pokud nikdo nic neopravil tak za co si nechali platit?
Test vanosu je servisni funkce pri ktere si diagnostika otestuje funksi systemu a vyhodnoti ho. Umi to ale jen orig diagnostika, pokud ji dotycny nema, nema smysl tam auto vubec vozit. Krom toho kdyz poradil ventil volnobehu, asi ani moc nevi o cem tento motor je.

nemas po ruke testovaciu sirokospektralnu lambda sondu? Ak ano..alebo niekto ma, supni ju do vyfuku na volnobehu ked ti to bude skapinat.
ak to skapina na zakladne chudobnej zmesi (na hranici) tak sa aspon mozes odrazit..ze to je palivo...
Viem ze sa to neda porovnavat..ale mal som taky problem na svojom cosworthe..dlho sa nevedelo prist na to čo tomu je..nakoniec to bolo chudobne na volnobehu (FAE snimac teploty) ....
ak to skapina na zakladne chudobnej zmesi (na hranici) tak sa aspon mozes odrazit..ze to je palivo...
Viem ze sa to neda porovnavat..ale mal som taky problem na svojom cosworthe..dlho sa nevedelo prist na to čo tomu je..nakoniec to bolo chudobne na volnobehu (FAE snimac teploty) ....
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke