Peugeot 407 ESP Chyba

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Marek67
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Peugeot 407 ESP Chyba

Příspěvek od Marek67 »

Zdravim všechny moh by mi někdo pomoci s touto závadou C 1388 (trvalá závada snímač uhlu volantu kalibrace není možná) stalo se po udajné opravě páček (problém s páčkou blikačů) závada nelze smazat sundal jsem volant a kontroloval jsem značku v okýnku na kroužku airbagu a nastavení bylo v pořádku zkoušel jsem kalibraci ale nejde provést podle mě je posunutý se snímačem uhlu ale nevím jak ho uvést do základní polohy
HonzaZ
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaZ »

Pokud nejde zkalibrovat, tak jedině výměna COMu (páček). Ještě jsem neslyšel ani neviděl, že by se to někomu podařilo nastavit.
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

HonzaZ píše:Pokud nejde zkalibrovat, tak jedině výměna COMu (páček). Ještě jsem neslyšel ani neviděl, že by se to někomu podařilo nastavit.
Ja som tiež pri tom strávil kopec času a nakoniec pomohla iba výmena. :roll:
Marek67
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek67 »

aha tak vám děkuji ty páčky stojí ranec že
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

Tomu ver, ak sa dobre pamätám tak okolo 400 euro. Pri kalibrácii si točil štvrť otáčky volantu do prava a do ľava???
Mato86
Přispěvovatel

Příspěvek od Mato86 »

Páčky s cievkou treba vymenit
Passat 3C variant 2,0tdi BMP
VAG CAN PRO,K+CAN Commander,Delphi uni diag. VAGPROG
Marek67
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek67 »

pavel9270 píše:Tomu ver, ak sa dobre pamätám tak okolo 400 euro. Pri kalibrácii si točil štvrť otáčky volantu do prava a do ľava???
Ano při kalibraci jsem postupoval podle návodu PP 2000 čtvrt otáčky do prava potom doleva pochopil jsem to takhle kola rovně čtrt otáčky do prava potom jsem volantem natočil do nulové pozice (kola rovně) potom zase čtvrt ot. do leva zkošel jsem to tak pětkrát za sebou.Jěště mi to psalo dvě přechodné závady 1.Připojení k napětí.Není charakterizován a 2.Snímač uhlu volantu.Vnitřní závada a jak jsem již psal majitel jsi sám opravoval páčky kvůli někdy nefunkční blinkrové páčce do levého směru a potom přijel s těmato závadami a nefunkčním ESP kontroloval jsem všechny konektory na zapojení a vše se zdálo v pořádku potom jsi vzal celé páčky z vrakáče namontoval a pořád stejné závady (krom toho že má opět nefunkční páčku blikačů ....detail)
igracik
Přispěvovatel

Příspěvek od igracik »

HonzaZ píše:Pokud nejde zkalibrovat, tak jedině výměna COMu (páček). Ještě jsem neslyšel ani neviděl, že by se to někomu podařilo nastavit.
Uz som par takych spravil. Nie je problem CoM 2003 ver.soft.:3.0 Ine som zatial nepotreboval.
gambac
Přispěvovatel

Příspěvek od gambac »

Oživím téma.Taky se nedaří zkalibrovat snímač volantu.Je na to nějakej fígl? Planet,ani KTS nic.Dal jsem z vrakáče a to samé.Díky za radu.
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“