Scharan 2003 ,central snimac tlaku klima,vybiji baterku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Scharan 2003 ,central snimac tlaku klima,vybiji baterku
Hosi řešim Scharana, central nejde zavira to jen dveře řidiče,Ledka ve dveřih nebliká. Klima nejde- je to plný ,napsalo snimac tlaku neverohodný signal v merenýh hodnotah to pise snimac neaktivní.Požadavek na kompresor je zapnuto. Neco bere proud, v klidu to bere 110mA ,neni to moc, prý třeti den to nenatočí. Po vyndani pojistky č 55 to padne na 30mA. Neřesil to nekdo.
Re: Scharan 2003 ,central snimac tlaku klima,vybiji baterku
[quote="Zdeněk M"]Hosi řešim Scharana, central nejde zavira to jen dveře řidiče,Ledka ve dveřih nebliká. Klima nejde- je to plný ,napsalo snimac tlaku neverohodný signal v merenýh hodnotah to pise snimac neaktivní.Požadavek na kompresor je zapnuto. Neco bere proud, v klidu to bere 110mA ,neni to moc, prý třeti den to nenatočí. Po vyndani pojistky č 55 to padne na 30mA. Neřesil to nekdo.[/quote
Keď budeš poriadne hľadať tak nájdeš aj moje príspevky. Mal som tento istý problém trvalo mi rok kým som nato prišiel. Nebudem to tu vypisovať. Po hľadaj si to. Mne to nakoniec robila cievka štartér a.
Keď budeš poriadne hľadať tak nájdeš aj moje príspevky. Mal som tento istý problém trvalo mi rok kým som nato prišiel. Nebudem to tu vypisovať. Po hľadaj si to. Mne to nakoniec robila cievka štartér a.
VW sharan 1.9 TDI ASZ
VCDS - origo
Launch X431 Pro3
Galleto 1260
VCDS - origo
Launch X431 Pro3
Galleto 1260
Central chodí,byl zamek KO, proto to chvilema bralo proud a čekalo na signal.Proud bere 110 pak padne na 90mA lepsi to už nebude, klima pořad nejde.anydraj píše:Snimac tlaku klimy je pred PP kolem, sundej kryt mlhovky.
Podivej, se jesli nejsou uhnile draty.
Zamky, jak rikaji, ridicuv je Master ostatni jsou spolu.
Odpojit postupne.Zacal bych zadkem, jak to zacne zamykat
tak uvidis kde je chyba.
Odber muze mit souvislost se zamky.
Usina to cca 15 min
G65 funguje, tlak 6bar,klimatronic bez zavad, draty k počitači vodej prozkouseno, kompresor po propojeni u jednotky funguje. samo ho to nepustí pořad tam je v tom třetim okne 16 Nevim po čem jít, bud je ta jednotka vadna ta 454 nebo nevim. Jde do ni vsechno. jedine že by ten tlak spatne vyhodnotila, je na stejným dratu od toho snimače. jeden drat jde počitace motoru druhý do ní. Sahara v akcnih členeh taky funguje. Co stojí ta 454 nevite.

To už vím, draty k civce jsou v pořadku, když vytahnu tu jednotku a propojim tak kompresor sepne. Stoji 4500kcanydraj píše:Funguje, musis to cele oznacit a ctrl+C