Zo zaciatku mi auto slapalo pekne ako malo, zrazu sa zacalo objaovvat vypadavanie turba( strata vykonu) hlavnr na dialnici a pri vyssich rychlostiach. Potom sa problem na urcitu dobu stratil. Zrazu sa zasa objavil ale tak ze mi auto zostalo akoby v nudzaku stale. Islo na hladko dlhu dobu. V servisoch mi povedali ze turbo, vaha vzduchu su v poriadku. Potom mi znami povedal ze by bolo fajn vycistit egr a zvody. Vycistil som a problem stale pretrvava. Auto mi nepusti otacky do viac ako 2 tisic stoji mi na prkovisku lebo neviem ani vyparkovat lebo mi hned zdochne leno nema vykon. Vsimol som si ze mi z palivoveho filtra ide dost bublin cez tu priesvitnu hadicku ale aj na to mi povedali ze to vadit nemoze. Potom mi bolo povedane ze moze byt chyba niekde v kabloch ze niekde bude zarezany seknuty a prehnity kabel a ze to moze sposobovat chyby. Alebo podtlakove ventily. Ale bol by som rad keby sa dozviem nejako presnejsie naco sa mam zamerat a co mam v prvom rade pozriet. Egr vycisteny turbo slape ako ma. Na diagnostike mi stale vyhadzovalo chyby a nesli vymazat. Pridam foto z diagnostiky. Dakujem vam za kazdu radu a odpoved.