Fabia rok 2010 tsi 63kw - nehoda opravovat???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Za 35 000kč jsem koupil loni O1 Toura 2006 AXR s nutnou investicí do nové dvouhmoty za cca 10 000kč a majitel se nijak necukal, neb v bazarech mu dávali maximálně 30 000kč.
Pokud tohle někdou koupí dráž je blázen, tam má cenu leda motor s nějakým příslušenstvím, převodovka bude patrně ko, stejně jako servo, pytle jsou vystřelené a nějaká drobná plechařina je tak za bůra a to se nebavíme o práci aby na tom byl ještě zisk.
Pokud tohle někdou koupí dráž je blázen, tam má cenu leda motor s nějakým příslušenstvím, převodovka bude patrně ko, stejně jako servo, pytle jsou vystřelené a nějaká drobná plechařina je tak za bůra a to se nebavíme o práci aby na tom byl ještě zisk.
Ty se nad tím tvým Bussem jednou uděláš.Jinak pár dražeb jsem už absolvoval a vždycky mě výše ceny za kterou si pro ten šrot nějakej maník přijel překvapilajericho-3 píše:Ono je třeba vědět, co z toho zbyde k užitku, vždy je to loterie..A budeš se divit, dodnes mne mrzí, že jsem za symbolickou cenu nevzal rozstřelené ARomeo GTV s motorem 3,0 V 6 Busso a ARomeo GT 2.0 JTS /voňavka/ , které roztřelili v jedné rodině..Nechtěl jsem si zacpat prostor vraky, protože nebyl čas to rozebrat a vytřídit...Dokonce jsem to tady nabízel, bohužel po tom skočil někdo jiný..

Já zase viděl auta, která byla krásně opravitelná a byla prohlášena za total a majitel dostal tak na ojetou Babetu..A už jsi někdy jel autem s motorem Busso V6 3.0. ccm? To je nejlepší motor v té kategorii a byl zkonstruován právě konstruktérem Bussem , díky kterému AR vyhrávala závody a odstavilo jej až ekologické šílení..Ale chápu, že majitel Fabie s tuningem na tohle nemá myšlenky, protože byl zvyklý na Š 105, která v té době byla rekormanem ve zrychlení a byla to pýcha tehdejší firmy Škoda...Bohužel její zrychlení nestačilo ani na předjetí cirkusáků s Pragou S5T do kopce... 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
A kam doplula hrdino, že je to dnes chcípák na chcípáka a z 5 motorů u jednoho modelu se kolikrát může doporučit tak jeden a to ještě omezeně? Podívej se na svou Fabii, co je to za zázrak, mít Fiata ze 70. let v kondici, tak tě uštvu že budeš plakat a dáš se na muslimskou víru. Kolikrát si říkám, kde ty kw , kterých má každý plnou hubu, vlastně jsou?...Asi jsou dnes jiné jednotky, které prošly nějakou aplikací..Ale chápu, každá generace si myslela, že je geniální , ale až ke stáru jí došlo /jen někomu/ že to je jinak..Domecek píše:Já bych se taky na nějaký buso ani nevysral, meleš tu jak to jede, ale když tam není taková ta vrtulka, tak to nikdy nepojede, ale to brontosaurus jako jsi ty nikdy nepochopí. Doba nám torchu popoplula jelito
RADU STARŠÍCH UŽ MÁME, TEĎ JEŠTĚ RADU MOUDRÝCH...to je heslo dneška, které ukazuje jak na tom jsme..

nepropadat panice...
zpátky k tématu
auto prodávám jako celek nabídka do neděle pak jde na díly..
kdo má zájem tak SZ.
JInak umí někdo zlikvidovat papíry ať mi zůstanou auto?

auto prodávám jako celek nabídka do neděle pak jde na díly..
kdo má zájem tak SZ.
JInak umí někdo zlikvidovat papíry ať mi zůstanou auto?

Naposledy upravil(a) paja33 dne 26 črc 2017, 18:12, celkem upraveno 1 x.