Filtrbox Fabia rs do Fabie axr
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Filtrbox Fabia rs do Fabie axr
Ahoj, určitě nejsem jediný, kdo chce rs Filtrbox do Fabie 1.9 TDI axr. Ale nevím co vše se musí měnit. Poraďte mi prosím. Mám doma Filtrbox, váhu vzduchu a novou harmoniku. Ale co ta váha ? Musí se také měnit ? A co potom ty údaje ? Co budou posílat jednotce ? Není to špatně ? Nezničí se Turbo, když tam bude jiná váha vzduchu a jiný box ? Bude to posílat ne o jiného, než má originál ....
Děkuju
Děkuju
Tu nemám a je asi děsně drahá. Je jich tam podle návodu víc a nové stojí 6500. Ale za novou harmoniku jsem dal 460 korun.
Ale prej se dá koupit nějaký mezikus že silné harmoniky. Nějaká redukce a pak je to ok. Co myslíš ?
A co mám dělat s tou vahou ? Kdo to umí udělat ?
Normální servis, kde mi dělají olej ?
Ale prej se dá koupit nějaký mezikus že silné harmoniky. Nějaká redukce a pak je to ok. Co myslíš ?
A co mám dělat s tou vahou ? Kdo to umí udělat ?
Normální servis, kde mi dělají olej ?
tak pokud to chceš hned za harmonikou zredukovat na origo trubku,potom moc nechápu důvod,proč to tam vlastně dáváš..?
jinak alu trubka z rs se dá na bazoši,nebo někde na vrakáči sehnat docela levně
já sehnal na sk bazoši komplet trubku,harmoniku+spony,filtrbox,domek váhy dokonce i s dobrou váhou
za 1900-, včetně pošty
ale teda bylo to na octavku..
jinak alu trubka z rs se dá na bazoši,nebo někde na vrakáči sehnat docela levně
já sehnal na sk bazoši komplet trubku,harmoniku+spony,filtrbox,domek váhy dokonce i s dobrou váhou

https://auto.bazos.cz/inzerat/76156910/ ... -Fabia.php
s váhou moc neporadím,najdi někoho s vagem a měli by jste to vpohodě pořešit,si myslím..
s váhou moc neporadím,najdi někoho s vagem a měli by jste to vpohodě pořešit,si myslím..

- marena tdi
- Aktivista
www.turbosport.cz . Koukni se na jejich nabídku .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Fmic, c cidlo, 1749vb a ALka vstriky, s tim lamelu HDS a upravu jednotky. Dle meho tak 185koni a 420nm.
A jestli mas na predku 256mm brzdy, tak to prekopej aspon na 288mm.
A jestli mas na predku 256mm brzdy, tak to prekopej aspon na 288mm.
Škoda Superb Combi 2010, 2.0 TDI CFGB, 4x4, POWERED BY MOTORPOWER
EX Škoda Octavia Combi 2007, 2.0 TDI BKD, GT1749VB, POWERED BY DRAGPOWER
EX Škoda Fabia Combi 2005, 1.9 TDI ATD, GT1749VA, POWERED BY DRAGPOWER
EX Škoda Octavia Combi 2007, 2.0 TDI BKD, GT1749VB, POWERED BY DRAGPOWER
EX Škoda Fabia Combi 2005, 1.9 TDI ATD, GT1749VA, POWERED BY DRAGPOWER
Já bych se, prosím, drze přifařil s dotazem....
Mám to samý dilema.
VBčko pasuje na odtok oleje bez úprav? Pročítal jsem to tu asi tejden, všecko možný ohledně tohoto, ale úplně jednoznačnou odpověď jsem nenašel. Ano, x-lidí tu má nebo mělo VB ve Fabii, ale až to tam budu dávat, chtěl bych vědět, co mě čeká, ať se na to můžu připravit (aby auto nebylo rozbombardovaný 14dní kvůli shánění dílů).
Proč vlastně Fabie má KKK? AXR i ASZ. Jsou příruby na mazání stejný s Garrettem?
Taky váhám mezi VB nebo hybridem od Andrého, zprvu jsem chtěl jen VA, ale když mám představu 150-160k, tak VA bude zbytečně našponovaný, ne?
Themichal asi řeší ten samej problém, je to tak..?
Mám to samý dilema.
VBčko pasuje na odtok oleje bez úprav? Pročítal jsem to tu asi tejden, všecko možný ohledně tohoto, ale úplně jednoznačnou odpověď jsem nenašel. Ano, x-lidí tu má nebo mělo VB ve Fabii, ale až to tam budu dávat, chtěl bych vědět, co mě čeká, ať se na to můžu připravit (aby auto nebylo rozbombardovaný 14dní kvůli shánění dílů).
Proč vlastně Fabie má KKK? AXR i ASZ. Jsou příruby na mazání stejný s Garrettem?
Taky váhám mezi VB nebo hybridem od Andrého, zprvu jsem chtěl jen VA, ale když mám představu 150-160k, tak VA bude zbytečně našponovaný, ne?
BUS RULEZZ!!! VW T3 mTDI AFN, GT1749VA, PP764, Bosch 11mm
Fabia AXR, zatím serie
VW LT II, 2,5TDI AVR
Fabia AXR, zatím serie
VW LT II, 2,5TDI AVR
Cim vetsi turbo tim pozdejsi nabeh/kroutak.Themichal píše:Ok. Ale poraďte mi jaké Turbo a kde ho koupit. Všichni mluví o nějakém hybridním turbu. Ale bojím se toho, aby to pak nezabíralo jako benzinak ve vyšších otáčkách. To nechci. Potřebuji kroutak od cca 1500, 1600
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
Potřebuješ jak na VA tak na VB první díl hadice z turba (tu nacvakávací) jinak mazání a vše okolo sedneDanT3 píše:Já bych se, prosím, drze přifařil s dotazem....
Mám to samý dilema.
Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR