Predni sterace na OII nefunguji.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No taky mam problem se stiracemi ,,,jde mi jen zadni stirac a ostrikovace jsou KO,predni tez nejde, taky podivam se tedy na ten fialovy a pokud to nebude on,tak uz nevim ! Ani nevim kterou ridici jednotku myslis, ovladaci je pod volantem co tam jsou privedeny packy, a pak by to melo jit do centralni jednotky u pedalu co jsou relatka, od ty by to vedlo do moturku stiracu.
zdravím mám dotázek,mám stejný problém taky mi nejdou přední stěrače a když jsem proměřoval ten fialový kablík tak do něj nejde ani ťuk,nevíš kam přesně vede?A nebo jak jsi tu zavadu vyřešil,už jsem vyměnil snad skoro všechno SadRomanP1 píše:No taky mam problem se stiracemi ,,,jde mi jen zadni stirac a ostrikovace jsou KO,predni tez nejde, taky podivam se tedy na ten fialovy a pokud to nebude on,tak uz nevim ! Ani nevim kterou ridici jednotku myslis, ovladaci je pod volantem co tam jsou privedeny packy, a pak by to melo jit do centralni jednotky u pedalu co jsou relatka, od ty by to vedlo do moturku stiracu.
Zdravim
mel jsem stejny problem na O II zarezly sterace.po rozebrani a rozhybani uz nesly a ani ostrikovace.vymenil jsem motorek a nesly stale.promeril jsem napajeni a 12 v tam bylo.kontroloval jsem diagnostikou a zadna zavada.data z LIN komunikace o poloze motorku byly tedy fialovy drat v poradku.
koukal jsem i na packu a z ni vychazely vsecky polohy.
takze jsem si rekl ze je v haji jednotka.
ale jeste jsem se podival na ruzna fora jestli nekdo nemel stejny problem a nasel jsem zde na tomto foru prispevek kde nekdo napsal koukni na spinac kapoty.Vubec mi nedoslo ze predni sterace funguji stejne jako zadni tedy s otevrenymi dvermi -kapotou sterace nejdou.odpojil jsem spinac kapoty a sterace se rozjely.
Takze Vam vsem strasne moc dekuji za nakopnuti a pomoc.
tuhle divnou ochranu si mohli odpustit a vyrobit to nejak normalne.zlata octavia 1
mel jsem stejny problem na O II zarezly sterace.po rozebrani a rozhybani uz nesly a ani ostrikovace.vymenil jsem motorek a nesly stale.promeril jsem napajeni a 12 v tam bylo.kontroloval jsem diagnostikou a zadna zavada.data z LIN komunikace o poloze motorku byly tedy fialovy drat v poradku.
koukal jsem i na packu a z ni vychazely vsecky polohy.
takze jsem si rekl ze je v haji jednotka.
ale jeste jsem se podival na ruzna fora jestli nekdo nemel stejny problem a nasel jsem zde na tomto foru prispevek kde nekdo napsal koukni na spinac kapoty.Vubec mi nedoslo ze predni sterace funguji stejne jako zadni tedy s otevrenymi dvermi -kapotou sterace nejdou.odpojil jsem spinac kapoty a sterace se rozjely.
Takze Vam vsem strasne moc dekuji za nakopnuti a pomoc.
tuhle divnou ochranu si mohli odpustit a vyrobit to nejak normalne.zlata octavia 1
Skoda octavia combi 1,9TDI 81 r01
Skoda Felicia combi 1,3-50
Skoda Felicia combi 1,3-50