Predni sterace na OII nefunguji.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

RomanP1
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od RomanP1 »

No taky mam problem se stiracemi ,,,jde mi jen zadni stirac a ostrikovace jsou KO,predni tez nejde, taky podivam se tedy na ten fialovy a pokud to nebude on,tak uz nevim ! Ani nevim kterou ridici jednotku myslis, ovladaci je pod volantem co tam jsou privedeny packy, a pak by to melo jit do centralni jednotky u pedalu co jsou relatka, od ty by to vedlo do moturku stiracu.
GolfV77
Přispěvovatel

Příspěvek od GolfV77 »

RomanP1 píše:No taky mam problem se stiracemi ,,,jde mi jen zadni stirac a ostrikovace jsou KO,predni tez nejde, taky podivam se tedy na ten fialovy a pokud to nebude on,tak uz nevim ! Ani nevim kterou ridici jednotku myslis, ovladaci je pod volantem co tam jsou privedeny packy, a pak by to melo jit do centralni jednotky u pedalu co jsou relatka, od ty by to vedlo do moturku stiracu.
zdravím mám dotázek,mám stejný problém taky mi nejdou přední stěrače a když jsem proměřoval ten fialový kablík tak do něj nejde ani ťuk,nevíš kam přesně vede?A nebo jak jsi tu zavadu vyřešil,už jsem vyměnil snad skoro všechno Sad
palikx
Přispěvovatel

Příspěvek od palikx »

Zdravim
mel jsem stejny problem na O II zarezly sterace.po rozebrani a rozhybani uz nesly a ani ostrikovace.vymenil jsem motorek a nesly stale.promeril jsem napajeni a 12 v tam bylo.kontroloval jsem diagnostikou a zadna zavada.data z LIN komunikace o poloze motorku byly tedy fialovy drat v poradku.
koukal jsem i na packu a z ni vychazely vsecky polohy.
takze jsem si rekl ze je v haji jednotka.
ale jeste jsem se podival na ruzna fora jestli nekdo nemel stejny problem a nasel jsem zde na tomto foru prispevek kde nekdo napsal koukni na spinac kapoty.Vubec mi nedoslo ze predni sterace funguji stejne jako zadni tedy s otevrenymi dvermi -kapotou sterace nejdou.odpojil jsem spinac kapoty a sterace se rozjely.
Takze Vam vsem strasne moc dekuji za nakopnuti a pomoc.
tuhle divnou ochranu si mohli odpustit a vyrobit to nejak normalne.zlata octavia 1
Skoda octavia combi 1,9TDI 81 r01
Skoda Felicia combi 1,3-50
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“