xenony svítí těsně před auto
Moderátoři: šulda, Moderátoři
xenony svítí těsně před auto
Ahoj chlapci, mám problém, nechal jsem si nastavit xenony,svítily tak jak mají.. Asi za tři dny mi klesly do základní polohy a svítí jen kousek před auto. Vypozoroval jsem však ještě jednu závadu , někdy mi během jízdy zmizí z palub.počítače údaj o dojezdu v km. Můžou tyto dvě závada spolu souviset?Laicky se domnívám, že dojde k přerušení napětí/konektor/, po opětovném nastartování je údaj o km zpět, ale světla se již nenastaví, zústanou v dolní poloze.
Ještě poprosím je-li tady na foru člověk který je schopen a ochoten mi pomoci, řekněme do 100km od Mimoně-prosím o kontakt.Děkuji
Ještě poprosím je-li tady na foru člověk který je schopen a ochoten mi pomoci, řekněme do 100km od Mimoně-prosím o kontakt.Děkuji
octávia 1.9 tdi/66kw,combi,
Nevím zda nastavoval snímače,napíchl auto,v chybách bylo uvedeno "závada na předním snímači",nastavil nějaké hodnoty v počítači, světla vyjely nahoru a asi tři dny to fungovalo. Problém je, že k tomuto elektromechanikovi je čekací doba až dva měsíce.Poté se mi objevila ta druhá závada s tím dojezdem Km. Tak zatím jen dedukuji, nemají-li tyto dvě závady spojitost. Nejsem odborník přes elektro, jen úvaha.
octávia 1.9 tdi/66kw,combi,