CWC

akce a srazy dieselpoweráků

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Andre
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

CWC

Příspěvek od Andre »

Tak mám za sebou 1. závod sezony s nově postaveným strojem a výsledky nad očekávání, našlo se i pár jedinců, co umístění G2 s ropákem před jejich STI a Evo9 nemohli pobrat a padali tam návrhy na podání protestu pro falšování časomíry, ale nakonec vše dobře dopadlo.

Výsledky zde:
http://cwc.cz/2007-08/vysledky/07_10_20/abc.pdf

Nějaké videjko:
http://fisha.wbs.cz/CWC_Plavy_2007.wmv

Pár foto:
Více na www.cwc.cz

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Velká gratulace! :worthy: :)
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Dukes
Site Admin

Příspěvek od Dukes »

Mooc pěkné umístění :).Gratuluji.
Naposledy upravil(a) Dukes dne 21 říj 2007, 20:56, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Taky gratuluju. ;)
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

Parada :-)

to vis, maj bobky ze to nekam poslou :-)
a predstava, ze je predjela dvojka s TDI, to asi nesli tezko pres srdce :-D
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Kuca
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuca »

Neuvěřitelný. To jsi tu trať asi nejel poprvé viď ? Klobouk dolu nad takovým výsledkem a samozdřejmě velká gratulace.
ex. Golf II mtdi, turbo 96, big cooler, sprinty 764
Golf IV ARL 4 motion
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Díky všem, o nějakém natrénování nemůže být řeč, s autem jsem se poprvé pořádně povozil až ve čtvrtek v noci (jeho zprovoznění předbíhaly neuvěřitelné komplikace - od vadného podávacího čerpadla, přez turbo, vstř. čerpadlo, baterku atd., už jsem to chtěl vzdát, ale nakonec se povedlo) a závod se jel v sobotu ráno.

Nedělám si iluze, že budu až někde u 230PS jako Boda (mimochodem dost dobrá práce kamaráde), ale motoricky určitě super, svoje udělala taky přísná dieta, podvozek výborně, ted už doladit jen ty brzdy, obutí a rám.

Tímto se také omlouvám za opožděné, nebo žádné reagování na SZ a pod. za posledních 14dní, ale po pracovní době od 8 do někdy i 2:30 ráno, není na tukání do klávesnice už ani síla.
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Tohle je hrůza:
http://www.cwc.cz/2007-08/fotogalerie/2 ... ch_048.jpg

Musím si pohrát s korektorem , při plným turbotlaku mi přišlo, že to snad tolik nekouří.

A tady absolutní vítěz:
http://www.cwc.cz/2007-08/fotogalerie/2 ... ch_049.jpg

Je to neuvěřitelné, jak může někdo takhle jezdit na mokru s předokolkou, je v tom 1,8T RS + soft, odbrzděno 216HP.

A tohle:
http://www.cwc.cz/2007-08/fotogalerie/2 ... ch_004.jpg

Tak to je taky dobrej peklostroj, to může mít snad 500kg, je v tom 1,8T, akcelerace zajímavá, ale názornej příklad toho, že výkon není všechno.
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

taky se přidám s gratulací
fonomat
Sběrač informací

Příspěvek od fonomat »

byl jsem se taky podivat a jede ti to velice dobre!!, ta tva "prisna dieta" kolik to ma ted kg? Dik
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

¨jj, Andre jezdi dobre, jednou jsem mel tu cest sedet na sedadle spolujezdce, dokonce jsem z auta i tocil video právě z G2. Jelo se na cestě pro jedno auto,na namrzlé cestě do kopce, všude okolo jen stromy,co tam rostou ještě od praotce Čecha a ty betonový sloupy mi taky moc na lepšim dejchání nepřidaly. No projížďka to byla super, málem jsem se podělal strachy a to ani nemluvim,že jeden sloup jsme nepolíbili asi o 30cm. Kdyby to video nebylo tak velký, tak jsem ho sem dal. No kdyby tam nebyl Reesha, tak nevim, jak jsme se dostali z tý závěje sněhu (LOL) . Docela dobrej zážitek, ale opakovat bych ho moc nemusel (LOL)
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

fonomat píše:byl jsem se taky podivat a jede ti to velice dobre!!, ta tva "prisna dieta" kolik to ma ted kg? Dik
Ty voe, proč jsi se nestavil na kus řeči??? Kila ještě nevím, ale vážení proběhne. Ty už jezdíš?
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Lusťa píše:¨jj, Andre jezdi dobre, jednou jsem mel tu cest sedet na sedadle spolujezdce, dokonce jsem z auta i tocil video právě z G2. Jelo se na cestě pro jedno auto,na namrzlé cestě do kopce, všude okolo jen stromy,co tam rostou ještě od praotce Čecha a ty betonový sloupy mi taky moc na lepšim dejchání nepřidaly. No projížďka to byla super, málem jsem se podělal strachy a to ani nemluvim,že jeden sloup jsme nepolíbili asi o 30cm. Kdyby to video nebylo tak velký, tak jsem ho sem dal. No kdyby tam nebyl Reesha, tak nevim, jak jsme se dostali z tý závěje sněhu (LOL) . Docela dobrej zážitek, ale opakovat bych ho moc nemusel (LOL)
To bylo jen pro spestření večera....
fonomat
Sběrač informací

Příspěvek od fonomat »

ja nechtel otravovat, jinak mel jsem necekanou zavadu tak proto jsem nestartoval :( ale pristi zavody uz pojedu takze pokecame
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Andre píše:
Lusťa píše:¨jj, Andre jezdi dobre, jednou jsem mel tu cest sedet na sedadle spolujezdce, dokonce jsem z auta i tocil video právě z G2. Jelo se na cestě pro jedno auto,na namrzlé cestě do kopce, všude okolo jen stromy,co tam rostou ještě od praotce Čecha a ty betonový sloupy mi taky moc na lepšim dejchání nepřidaly. No projížďka to byla super, málem jsem se podělal strachy a to ani nemluvim,že jeden sloup jsme nepolíbili asi o 30cm. Kdyby to video nebylo tak velký, tak jsem ho sem dal. No kdyby tam nebyl Reesha, tak nevim, jak jsme se dostali z tý závěje sněhu (LOL) . Docela dobrej zážitek, ale opakovat bych ho moc nemusel (LOL)
To bylo jen pro spestření večera....
No pro mě to byl zážitek, ze kterýho jsem vyklepával podezřele hnědý věci z nohavice. Teď jsem se na to ještě jednou díval a docela mazec :D
Odpovědět

Zpět na „Akce/Srazy“