dialkove na kluč
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dialkove na kluč
prosim o radu -ake je čislo kanala na prisposobenie dialkov.zamykania na VW Sharan r.v.2002.
Re: dialkove na kluč
to se nekoduje prez kanal ale pres zamek ve dverich a mackani tlacitka .nemuzu to ale ted zrovna najit ten postupDayco píše:prosim o radu -ake je čislo kanala na prisposobenie dialkov.zamykania na VW Sharan r.v.2002.
Re: dialkove na kluč
to se nekoduje prez kanal ale pres zamek ve dverich a mackani tlacitka .nemuzu to ale ted zrovna najit ten postupDayco píše:prosim o radu -ake je čislo kanala na prisposobenie dialkov.zamykania na VW Sharan r.v.2002.
U Galaxy II je to takhle:
- dveře řidiče zavřené
- klíč do dveří řidiče zastrčit a 3x za sebou otočit do směru otvírání,přitom přidržet 0,5sekundy
tím se aktivuje kódovací mód a LED stále svítí.
- klíč ze zámku vytáhneme a zmačkneme tlačítku ZAMKNOUT a držíme!!!
- potom 3x tlačítko OTEVŘÍT a až potom můžeme tlačítko ZAMKNOUT pustit!!
- tím nakódujem první klíč
na klíčích zabliká LED 5x a ve dveřích 3x pak svítí LED asi 15sekund stále,během téhle doby je připraven kódovat další klíče
- případný další klíč teď nakódujem
- držíme tlačítko ZAMKNOUT a potom 3x tlačítko OTEVŘÍT a až potom můžeme tlačítko ZAMKNOUT pustit
- dveře řidiče zavřené
- klíč do dveří řidiče zastrčit a 3x za sebou otočit do směru otvírání,přitom přidržet 0,5sekundy
na klíčích zabliká LED 5x a ve dveřích 3x pak svítí LED asi 15sekund stále,během téhle doby je připraven kódovat další klíče
- držíme tlačítko ZAMKNOUT a potom 3x tlačítko OTEVŘÍT a až potom můžeme tlačítko ZAMKNOUT pustit
mam alhambru jednicku...........skousel sem ten postup ,az do rozsviceni diody vedverich my to funguje ale dal nic...............neni tam treba jiny postup???
alhambra 1,9tdi.multimedialna zastavba.samurai super tereni uprava.matiz tuning autohifi uprava.racer o ten se postarala matka priroda.a novy clen long...
kdys to vsechno udelam tak my zablika jak klicek tak i ledka vedverich...ale kdys dalku vyskousim tak nic.......baterka tam je uplne nova....Lada.H píše:U Galaxy II je to takhle:
- dveře řidiče zavřené
NAPADA NEKOHO NECO??? diky za napady..........

alhambra 1,9tdi.multimedialna zastavba.samurai super tereni uprava.matiz tuning autohifi uprava.racer o ten se postarala matka priroda.a novy clen long...
uz sem take vyskousel.vsechno.diagn.se do jednotky central nedostane nevim proc.este mne napada nemusej byt dva ovladace kdys se tohle provadi?????ja mam akorat jeden a pak obyc akorat s cipem na imobilizer.

Ahoj,
to johnpiere a koncak: měl jsem taky tenhle problém, když se mi vybila baterka v DO. Postupoval jsem přesně podle výše uvedeného postupu a funguje to. Musíš, ale dodržet přesně interval (0,5 sec.). Mě se to povedlo až napotřetí, dost jsem chvátal, ale pak to bylo OK. Dokonce mi fungují na DO i dojezdy skel (a naopak). Což tady někdo psal, že asi nebude fungovat.
P.S. Vyzkoušejte to, a pokud Vám to nepůjde, tak jedině rozebrat DO a proměřit osciloskopem, jestli klíček vůbec nějaký signál vysílá. A samozřejmě nové baterky - jsou tam 2

to johnpiere a koncak: měl jsem taky tenhle problém, když se mi vybila baterka v DO. Postupoval jsem přesně podle výše uvedeného postupu a funguje to. Musíš, ale dodržet přesně interval (0,5 sec.). Mě se to povedlo až napotřetí, dost jsem chvátal, ale pak to bylo OK. Dokonce mi fungují na DO i dojezdy skel (a naopak). Což tady někdo psal, že asi nebude fungovat.
P.S. Vyzkoušejte to, a pokud Vám to nepůjde, tak jedině rozebrat DO a proměřit osciloskopem, jestli klíček vůbec nějaký signál vysílá. A samozřejmě nové baterky - jsou tam 2

VW Sharan 1,9 TDi ASZ 2003
dá se to aplikovat i na octa 1 ?
koncak píše:kdys to vsechno udelam tak my zablika jak klicek tak i ledka vedverich...ale kdys dalku vyskousim tak nic.......baterka tam je uplne nova....Lada.H píše:U Galaxy II je to takhle:
- dveře řidiče zavřené
NAPADA NEKOHO NECO??? diky za napady..........
octávia 1.9 tdi/66kw,combi,
koncak píše:mam alhambru jednicku...........skousel sem ten postup ,az do rozsviceni diody vedverich my to funguje ale dal nic...............neni tam treba jiny postup???
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... vy+ovladac odskusane, funkcne
- vladanetair
- Sběrač informací
Dálka VW T4
Víte někdo jak přizpusobit dálku na VW T4 z roku 2001?