dialkove na kluč

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Dayco
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

dialkove na kluč

Příspěvek od Dayco »

prosim o radu -ake je čislo kanala na prisposobenie dialkov.zamykania na VW Sharan r.v.2002.
pepik
Přispěvovatel

Re: dialkove na kluč

Příspěvek od pepik »

Dayco píše:prosim o radu -ake je čislo kanala na prisposobenie dialkov.zamykania na VW Sharan r.v.2002.
to se nekoduje prez kanal ale pres zamek ve dverich a mackani tlacitka .nemuzu to ale ted zrovna najit ten postup
pepik
Přispěvovatel

Re: dialkove na kluč

Příspěvek od pepik »

Dayco píše:prosim o radu -ake je čislo kanala na prisposobenie dialkov.zamykania na VW Sharan r.v.2002.
to se nekoduje prez kanal ale pres zamek ve dverich a mackani tlacitka .nemuzu to ale ted zrovna najit ten postup
Lada.H
Přispěvovatel

Příspěvek od Lada.H »

U Galaxy II je to takhle:
- dveře řidiče zavřené
- klíč do dveří řidiče zastrčit a 3x za sebou otočit do směru otvírání,přitom přidržet 0,5sekundy
tím se aktivuje kódovací mód a LED stále svítí.
- klíč ze zámku vytáhneme a zmačkneme tlačítku ZAMKNOUT a držíme!!!
- potom 3x tlačítko OTEVŘÍT a až potom můžeme tlačítko ZAMKNOUT pustit!!
- tím nakódujem první klíč
na klíčích zabliká LED 5x a ve dveřích 3x pak svítí LED asi 15sekund stále,během téhle doby je připraven kódovat další klíče
- případný další klíč teď nakódujem
- držíme tlačítko ZAMKNOUT a potom 3x tlačítko OTEVŘÍT a až potom můžeme tlačítko ZAMKNOUT pustit
Dayco
Přispěvovatel

Příspěvek od Dayco »

Ďakujem za rady ,ked to urobim odpisem.
koncak
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koncak »

mam alhambru jednicku...........skousel sem ten postup ,az do rozsviceni diody vedverich my to funguje ale dal nic...............neni tam treba jiny postup???
alhambra 1,9tdi.multimedialna zastavba.samurai super tereni uprava.matiz tuning autohifi uprava.racer o ten se postarala matka priroda.a novy clen long...
Dayco
Přispěvovatel

Příspěvek od Dayco »

Je to super ten pos tup Funguje Dík. :)
Lada.H
Přispěvovatel

Příspěvek od Lada.H »

Rádo se stalo. ;)
koncak
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koncak »

Lada.H píše:U Galaxy II je to takhle:
- dveře řidiče zavřené
- klíč do dveří řidiče zastrčit a 3x za sebou otočit do směru otvírání,přitom přidržet 0,5sekundy
na klíčích zabliká LED 5x a ve dveřích 3x pak svítí LED asi 15sekund stále,během téhle doby je připraven kódovat další klíče
- držíme tlačítko ZAMKNOUT a potom 3x tlačítko OTEVŘÍT a až potom můžeme tlačítko ZAMKNOUT pustit
kdys to vsechno udelam tak my zablika jak klicek tak i ledka vedverich...ale kdys dalku vyskousim tak nic.......baterka tam je uplne nova....
NAPADA NEKOHO NECO??? diky za napady.......... :-)
alhambra 1,9tdi.multimedialna zastavba.samurai super tereni uprava.matiz tuning autohifi uprava.racer o ten se postarala matka priroda.a novy clen long...
johnpiere
Nováček

Příspěvek od johnpiere »

Mám podobný problém. Udělám vše podle návodu, ale stejně to nejde. Mám Galaxy I? Any idea??
koncak
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koncak »

uz sem take vyskousel.vsechno.diagn.se do jednotky central nedostane nevim proc.este mne napada nemusej byt dva ovladace kdys se tohle provadi?????ja mam akorat jeden a pak obyc akorat s cipem na imobilizer. :? :? :?
Belmondo
Přispěvovatel

Příspěvek od Belmondo »

Ahoj,

to johnpiere a koncak: měl jsem taky tenhle problém, když se mi vybila baterka v DO. Postupoval jsem přesně podle výše uvedeného postupu a funguje to. Musíš, ale dodržet přesně interval (0,5 sec.). Mě se to povedlo až napotřetí, dost jsem chvátal, ale pak to bylo OK. Dokonce mi fungují na DO i dojezdy skel (a naopak). Což tady někdo psal, že asi nebude fungovat.

P.S. Vyzkoušejte to, a pokud Vám to nepůjde, tak jedině rozebrat DO a proměřit osciloskopem, jestli klíček vůbec nějaký signál vysílá. A samozřejmě nové baterky - jsou tam 2
:)
VW Sharan 1,9 TDi ASZ 2003
vlada5506
Přispěvovatel

dá se to aplikovat i na octa 1 ?

Příspěvek od vlada5506 »

koncak píše:
Lada.H píše:U Galaxy II je to takhle:
- dveře řidiče zavřené
kdys to vsechno udelam tak my zablika jak klicek tak i ledka vedverich...ale kdys dalku vyskousim tak nic.......baterka tam je uplne nova....
NAPADA NEKOHO NECO??? diky za napady.......... :-)
octávia 1.9 tdi/66kw,combi,
extrem
Přispěvovatel

Příspěvek od extrem »

koncak píše:mam alhambru jednicku...........skousel sem ten postup ,az do rozsviceni diody vedverich my to funguje ale dal nic...............neni tam treba jiny postup???

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... vy+ovladac odskusane, funkcne
vladanetair
Sběrač informací

Dálka VW T4

Příspěvek od vladanetair »

Víte někdo jak přizpusobit dálku na VW T4 z roku 2001?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“