Ahojte, prosím Vás o radu
Autom po prejdení z kopca na rýchlosti , a následne miernom zošliapnutí plynu začne cukať/trhať...vačšinou ráno cestou do práce - nerobí to stále ale z 80% áno .. Ručička otáčok kolíše a nechce ísť do otáčok .. Auto je do 2000ot/min totálne lenivé - menil som EGR chladič OE nový , hadicu od IC do turba , ventil na reguláciu tlaku turba + na ovládanie EGR a chladiča EGR ... Nesignalizuje žiadnu kontrolku , predtým to bolo blikajúce žhavenie a nedosiahnuty plniaci tlak .. P0299 - kvôli deravej hadici
Už som totálne v koncoch , nikdo nevie príst nato čo tomu je..
Za každú radu som vdačný ..
Audi A4 B7 125kW BRD, trhanie auta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vstreky majú hodnotu od +0. do -0. .. tankujem len omv maxx motion.. váha vzduchu taktiež dáva normálne hodnoty , turbo tlači 2,6 baru ... Všetko logovane pri zaradení 3 od 1000 do 4000 otáčok ..
Filtre + olej menené pred možno 400km .. Egr bolo cistene a za cca 4 mesiace bolo znova dosť zanesené .. turbo že ma trošku vôľu , že bolo od oleja celkom špinavé ... Ale keby variabilita nechodí tak to robí stále , lebo keď naskocilo tak som mohol prejsť 250 km a nič
Filtre + olej menené pred možno 400km .. Egr bolo cistene a za cca 4 mesiace bolo znova dosť zanesené .. turbo že ma trošku vôľu , že bolo od oleja celkom špinavé ... Ale keby variabilita nechodí tak to robí stále , lebo keď naskocilo tak som mohol prejsť 250 km a nič
Tak to jsem sám zvědav, mám stejný problém.
Ale u mě už to může být hromada věcí, protože už vícero servisů měnilo všechno možné. Byla prasklá hlava a turbo. Pak to sice jezdilo, ale špatně (do 2500ot mrtvé) a v poslední fázi to začalo takhle škubat, tak jsem to odstavil a nechal vyčistit vstřiky, DPF, vyčistit a seřídit turbo. EGR je taky po měsíci zasrané půl centimetrem dehtu. Dneska to bude kamarád dávat dohromady, tak dám vědět, zda to nějak pomohlo.
Ale u mě už to může být hromada věcí, protože už vícero servisů měnilo všechno možné. Byla prasklá hlava a turbo. Pak to sice jezdilo, ale špatně (do 2500ot mrtvé) a v poslední fázi to začalo takhle škubat, tak jsem to odstavil a nechal vyčistit vstřiky, DPF, vyčistit a seřídit turbo. EGR je taky po měsíci zasrané půl centimetrem dehtu. Dneska to bude kamarád dávat dohromady, tak dám vědět, zda to nějak pomohlo.
Už som zvážil možnosť zmeniť mechanika ,aj to urobím .. ale stále hľadám pomoc kade tade ... Ovšem nikoho neťahá k prasknutej hlave a pod. .. proste spraví to , spaliny dosť smrdia - bohužiaľ to neviem opísať .. občas biely dym - to bolo tým že turbo spalovalo olej keďže IC bolo plné oleja - deravá hadica .. žiadny čierny dym