Ale chápu tě, bohužel je to jak to napsal Miloš, tak když děláš pořád něco jiného, musel bys mít skladiště..A tohle byla náhoda, Forda mám na cestě a něco jsem tam objednával a zrovna naskočily Fokusy a všichni z nich jihli, tak povídám, koukám že zase obohatili tuhle novinku pěknou kokotinou, nábojem rovnou s ložiskem..a ten snímač Hů to je taky chuťovka..A mechán povídá, je to sranda za pár minut, když máš přípravek, klidně to přivez..Tak jsem to přivezl, za chvíli to měl aniž snímač poškodil a tehdy řekl 300kč..Měl jsem klid a jelikož musím pořád cestovat, tak je to jedno. Ale máš pravdu, vždy jsem se snažil vše opravit sám a byl na to člověk pyšný, že to zvádl bez přípravků ala továrna a dokonce si i některé vyrobil svépomocí.. Ale člověk si musí zvyknout, že často je vlastně podavač-přidavač a mě třeba nejvíc štve, že musím U PD takhle poslat opravit hlavu..Proto už mě to nebaví...
A Miloši, vždy jsem měl z autogenu vítr, kdysi mi hořely hadice a starý svářeč mi povídá, hele mladej , zapiš si za uši, že když ti bude autogen hořet, nikdy neutíkej od něho, ale k němu..Prostě musíš zavřít flašky, protože jinak mu neutečeš..A zkoušeli jsme propan-butan jak píšeš, ale moc nám to nefungovalo..A po pravdě řečeno, autogen potřebuji velmi vyjímečně....
nepropadat panice...