Nafta Eurooil a ONO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
podle mě lepší ONO kde mají závozy snad každý druhý den než zastrčená Shelka kde jim to vozí jednou za měsíc..
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Aktivista
Já jsem jezdil dlouhé roky na ONO naftu a bez problémů. Cca 5 měsíců zpět jsem si všiml vysoké pěnivosti a nápadně žluté barvy. Asi bych to neřešil, ale v tu dobu jsem si natankoval do průhledného plastového kanystru a položil v garáži (tma, chladno). Cca po 14ti dnech, když jsem ji chtěl nalit jsem si říkal, že to nějak víc zežloutlo a i konzistence se mi nějak nezdála. Při nalévání mi zalepila síto u trychtýře, proteklo to až po delší době. Zkusil jsem ji vylepšit VIFem a žádný rozdíl. Řekl bych, že se buď zvýšil podíl bioložky nebo se bioložka tak nějak zkazila. Nevím, ale raději jsem s touto naftou přestal a přesedlal na Efectu. S Efectu najedu na nádrž více km, průběh motoru se mi zdá lepší. Zajímavé ale, že někde Efecta pění víc a někde skoro vůbec.. Smutné je, že jsem si cca před týdnem v Hamburku tankoval naftu Total za 1.08 Eur při kurzu 25,80,-.
-
- Aktivista
[quote="81"] Při nalévání mi zalepila síto u trychtýře, proteklo to až po delší době. Zkusil jsem ji vylepšit VIFem a žádný rozdíl. Řekl bych, že se buď zvýšil podíl bioložky nebo se bioložka tak nějak zkazila.
příteli jezdím jen na to palivo čemu říkáš biosložka, dejme tomu 12 let, jmenuje se to MEŘO, vyrábím si ho doma,
nikdy mi to sítko v trychtýři nezalepilo, mám dokonce sud z roku 2008 ke kterému jsem se prostě nedostal a věřím že je naprosto ok
příteli jezdím jen na to palivo čemu říkáš biosložka, dejme tomu 12 let, jmenuje se to MEŘO, vyrábím si ho doma,
nikdy mi to sítko v trychtýři nezalepilo, mám dokonce sud z roku 2008 ke kterému jsem se prostě nedostal a věřím že je naprosto ok
-
- Aktivista
tak bych to úplně neviděl, problém bude asi někde jinde, kup si třeba červené LTO, petrolej a různé ropné látky, kapni do vody nebo vylej na zem když přšíšulda píše:Nojo, jenže udělej si pálenku doma a k tomu si kup půlčák v obchodě. Poznáš ten rozdíl
uvidíš barevné skvrny, pokud do takové skvrny šlápneš tak ji dál rošlapeš po okolí,
pak si najdi po ránu když je kosa kaluž vody a prskni tam pár kapek nafty od pumpy z těch kapek se stane jakoby sádlo které plave po hladině, žádné barevné skvrny
a v ten moment ti dojde že kdo tu píše o kvalitní naftě je vlastně snílek